Şarj aletinin ışığı yanıp sönüyor

manetif

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar laptop un şarj aletini taktığım zaman şarj olduğunu gösteren lamba yanıp sönüyor. Bataryayı çıkarınca yanmış bir şekilde kalıyor ama açmayı denediğim zaman direk kapanıyor acil yardım edin lütfen.
Not:şarj aletinin uç kısmı biraz yandı siyahlıklar oldu ondan olabilirmi?

manetif

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Not 2: Bataryayla açılıyor.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
şarj ledi yanıp sönmesi kısa devre yada aşırı akım çekince oluyor sönmesi de ondan servise ver baksın.

manetif

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
şarj ledi yanıp sönmesi kısa devre yada aşırı akım çekince oluyor sönmesi de ondan servise ver baksın.
Şarj aletini değiştirmeyi düşünüyorum sizce de ondan değil mi çünkü batarya ile sorunduz çalışıyor şarjı takıp bataryayı sökünce sorun olmuyor ışık sürekli yanıyor ama açınca açılmadan kapanıyor.

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,550
alet sorunlu gibi duruyor, dizüstüne zarar verir dikkat et. acaba dizüstünün pilinde bi bozukluk da olmasın...?

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
olabilir besleyemediğinde flash yapıyor.

manetif

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
alet sorunlu gibi duruyor, dizüstüne zarar verir dikkat et.
Yarın bilgisayarcıya gidip yeni şarj aletiyle deniyeceğim sorunu yazarım ondan mı değil mi diye

---- Mesajlar birleştirildi ----

olabilir besleyemediğinde flash yapıyor.
Besleyememesinin nedeni ucundaki yanıktan yeteri kadar akım geçmemesi olabilir mi

---- Mesajlar birleştirildi ----

alet sorunlu gibi duruyor, dizüstüne zarar verir dikkat et. acaba dizüstünün pilinde bi bozukluk da olmasın...?
Pilde bozukluk olsaydı pille çalışmazdı diye düşünüyorum.

Son düzenleme:

manetif

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Yeni şarj aletiyle denedim yine aynı sorun oldu şarj girişinin yanmasından korjuyorum

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
1.batarya bozuk onunla servise ver anakartın da zarar görebilir.

manetif

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
1.batarya bozuk onunla servise ver anakartın da zarar görebilir.
Nasıl yani bataryada sorun yok çünkü bataryanın şarjı varken açılıyor. Bence o ucundaki yanıktan dolayı şarj girişi yanmış. Ondan dolayı ne şarj ediyor ne de sadece şarj takılıyken açılıyor.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
garanti varsa şarjı ve notebooku servise ver baksınlar şarj dervresi bozuk olabilir.

Murat1346

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba elimde certıfıed usb charger27w ı phone hızlı sarj adaptörü mevcut fişe taktıgımda üzerindeki ışık sürekli yanıp sönüyor fakat telefonu sarj kablosuz ve ya kablolu her halükarda adaptörün ışıgı yanıp sönüyor sorun ne anlamadım

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
Merhaba elimde certıfıed usb charger27w ı phone hızlı sarj adaptörü mevcut fişe taktıgımda üzerindeki ışık sürekli yanıp sönüyor fakat telefonu sarj kablosuz ve ya kablolu her halükarda adaptörün ışıgı yanıp sönüyor sorun ne anlamadım
çıkışında kısa devre var servise ver.