Şarj Adaptörüm Elimi Yakacak Kadar Isınıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Pain_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Pain_

Doçent
Reaksiyon puanı
654
Önünde (onündeki ışık yüzünden karanlık görünüyor)
Samsung bayisinden şarjı aldım yani orjinal ve şarj çok küçük ve aşırı ısınıyor kendisi ısınınca tabii telefon da ısınıyor uygulamalar güncel oyun oynamıyorum sıradan bir günlük kullanım telefon güncel ve 2 yıllık birde şarj ısınınca telefonun kamera yeri ısınıyor bunu çözümü nedir????

SPRONZ

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
122
her zaman aldığınız telefonun kutusundan içinde çıkan adaptörü kullanın yani çözüm yok

LifeStyle

Profesör
Reaksiyon puanı
802
ucuzundan kalitesiz birşey almışsınızdır.

original yazıyordur üstünde yada syrox...

evi yakarsınız. el yakacak kadar ısınan adaptör mü olur..

ucuz etin yahnisi yavan olur derler.. anker, baseus, spigen gibi firmaların şarj aleti, o kullandığınızdan 10 kat daha iyidir. amazonda yada diğer sitelerden indirimli ürün bakın derim.

Pain_

Doçent
Reaksiyon puanı
654
ucuzundan kalitesiz birşey almışsınızdır.

original yazıyordur üstünde yada syrox...

evi yakarsınız. el yakacak kadar ısınan adaptör mü olur..

ucuz etin yahnisi yavan olur derler.. anker, baseus, spigen gibi firmaların şarj aleti, o kullandığınızdan 10 kat daha iyidir. amazonda yada diğer sitelerden indirimli ürün bakın derim.
Ahhh zaten 110 liraya orjinal aldım

Mert Şefik

Profesör
Reaksiyon puanı
3,580
Samsung bayisinden şarjı aldım yani orjinal ve şarj çok küçük ve aşırı ısınıyor kendisi ısınınca tabii telefon da ısınıyor uygulamalar güncel oyun oynamıyorum sıradan bir günlük kullanım telefon güncel ve 2 yıllık birde şarj ısınınca telefonun kamera yeri ısınıyor bunu çözümü nedir????
Bağdaştırıcının ısınması ile telefonun ısınmasını bağlantılı olduğunu sanmıyorum.

yentibaba

Asistan
Reaksiyon puanı
128
Çoğunlukla üzerinde yazan amper değerleri gerçeği yansıtmaz (ucuz çin ürünlerinde) Eh mahalle aralarındaki telefoncularda da bunlar pek bir revaçtadır. Aman diyim kaçının bunlardan.

Pain_

Doçent
Reaksiyon puanı
654
Çoğunlukla üzerinde yazan amper değerleri gerçeği yansıtmaz (ucuz çin ürünlerinde) Eh mahalle aralarındaki telefoncularda da bunlar pek bir revaçtadır. Aman diyim kaçının bunlardan.
Haklısın bayiden veya kendi sitesinden almak lazım yoksa sonu yaralanmalara hatta ölümcül sonuçlara yol açabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

O zaman şarjı kullanma
Telefonu patates ile mi şarj edeyim?

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,588
Haklısın bayiden veya kendi sitesinden almak lazım yoksa sonu yaralanmalara hatta ölümcül sonuçlara yol açabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Telefonu patates ile mi şarj edeyim?
Patates + Limon + kabartma tozu karıştır telleri sok bardağa iki ucunuda usb kablosuna :D