Yardım Şarj adaptörü

Kubilayhan014

Doçent
Reaksiyon puanı
208
Merhaba bu markayı önerirmisiniz? Ben de orjinal Samsung 25 watt adaptör var ama bir arkadaşım düşünüyor. Orjinal ile bu tür iyi markaların arasında fark olmadığını söyledi doğru mu?
1000049317.jpg

Graveworm

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
1,251
İyi bir markadır ama orijinali varken neden böyle bir fantezi arayışı içerisinde arkadaşın?

Mr.Pavarotti

Doçent
Reaksiyon puanı
588
Fark olmaz olur mu ya Samsung un bütün protokolünü destekler mi diğer kuruluş markalar. Bunları alana kadar xaiomi alın pps protokolü quick charge protokolü uyuyor belki 25 w hızı sunamazlar ama çok daha güvenli olurlar. Orjinal ve global üretici sonuçta. He ama bana sorarsan Samsung'un şarjını al arada 200 TL bir şey var yok böyle maceralara gerek yok

Kubilayhan014

Doçent
Reaksiyon puanı
208
Fark olmaz olur mu ya Samsung un bütün protokolünü destekler mi diğer kuruluş markalar. Bunları alana kadar xaiomi alın pps protokolü quick charge protokolü uyuyor belki 25 w hızı sunamazlar ama çok daha güvenli olurlar. Orjinal ve global üretici sonuçta. He ama bana sorarsan Samsung'un şarjını al arada 200 TL bir şey var yok böyle maceralara gerek yok
Çok teşekkür ediyorum ben ileteceğim 🤲🏻
Mesaj otomatik birleştirildi:

İyi bir markadır ama orijinali varken neden böyle bir fantezi arayışı içerisinde arkadaşın?
Haklısınız ama 200 300 TL'lik bir farktan kaçıyor değmez bence dediklerinizi ileteceğim. 🤲