Sardaukar
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 903
Bravo bunuda kulpuna oturttunHocam senin işinde zor be. Sürekli kulp aramak açık kollamak falso gözetmek flan zor olmalıKörü körüne muhalefet olmak bunu mu gerektiyor ?
Tüm dünya liderlerinin geldiği dünyanın çoğu ülkesinden başkanların eşlerinin büyük elçilerin bakanların millet vekillerinin geldiği bir mekana Türkiye'de üretilen el işi bir halı koymuşlar. Bir nevi reklam gelen kişiler beğenebilir almak ister eşleri evlerine götürmek veya birilerine hediye almak isteyebilir bunda ne var ne buldunuz anlayamadım ?
Hereke alısı yazınca Google'a çıkan sonuç
Ekli dosyayı görüntüle 82123
Cevap verememek zor dimi. Sen böyle CHP için çalıştığını zannediyon ama daha çok zararın oluyor. Haklı yerlerde eleştirsen mantıklı şeyler söylesen bende tebrik edeyim seni ama 10 tane boş konu ve eleştirip yaptımı 11. konun doğruda olsa bu adam boş konuşuyor saçmalıyor gibi oluyor.Bravo bunuda kulpuna oturttun
Maaşını hakediyorsun
Geçen lüks bebek mevlidi yapılmıştı onunda kulpuna oturt merak ettim nasıl bağlayacaksın
Bu mantık ile hayat geçer mi ? Halıya ne kadar ödedi akşam ne yedi sabah kaçta kalktı ne giydi arabası kaç para böyle ufak hesaplarmı yapacaksın hergün. Adam Cumhurbaşkanı ülkeyi savaşa sokma yetkisi var sen orda 100 m2 halı derdindesinHalı için ne kadar ödediler acaba oda bi ayrı tartışma konusu![]()
Huloggggg yazmayı unuttun
İnsanın yazdığı şeyi savunamamasıda zor olmalı. Şimdiye kadar yaptığın hareketlerden yazdığın şeylerden anladığım kadarı ile veletsin.Huloggggg yazmayı unuttun
hülöğğğ yazacakmısın şimdi ?İnsanın yazdığı şeyi savunamamasıda zor olmalı. Şimdiye kadar yaptığın hareketlerden yazdığın şeylerden anladığım kadarı ile veletsin.
Olsun sende büyüyeceksin ve anlayacaksın bir gün hayatı.
İnsanın yazdığı şeyi savunamamasıda zor olmalı. Şimdiye kadar yaptığın hareketlerden yazdığın şeylerden anladığım kadarı ile veletsin.
Olsun sende büyüyeceksin ve anlayacaksın bir gün hayatı.
Şu forumun en troll elemanı sensin, sevdim seni, sana ciddiyet alacam.
bazı şeyleri kabullenememek zordur.
için içini yiyor , çıldırıyorsun. ama elinden bişi gelmiyor,
bakıyorsunki çevrendekiler senden daha zeki ,akıllı ve özgüvenli,
onlarla oturup sohbet bile edemiyorsun ,çünkü biliyorsunki onların yanındayken ezik olduğun, aklına geliyor,
ve sonra soruyorsun kendine, ben neden böyleyim. neden cevap veremiyorum,
BİR ŞEY DAHA YAZAYIM, konu bizim grubun olsaydı hemen taşınırdı ve en ufak bir tartışmada muhalefet tarafı değil de hep nedense sağ cenap yasaklı duruma sokulur... Bu davranışları ne yazık ki son zamanlar daha sık görüyorum, dost acı söyler. Açıkça yazayım, siyaset bölümünde adalet olmalı, muhalefet onca hakaret ve suçlamalarına rağmen yasak almazken sağ cenap yoğurdu üfleyerek yemeye zorlanıyor. Bu forumun itibar kaybetmesine sebep olur ve şikayetler artar...
Hocam senin işinde zor be. Sürekli kulp aramak açık kollamak falso gözetmek flan zor olmalıKörü körüne muhalefet olmak bunu mu gerektiyor ?
Tüm dünya liderlerinin geldiği dünyanın çoğu ülkesinden başkanların eşlerinin büyük elçilerin bakanların millet vekillerinin geldiği bir mekana Türkiye'de üretilen el işi bir halı koymuşlar. Bir nevi reklam gelen kişiler beğenebilir almak ister eşleri evlerine götürmek veya birilerine hediye almak isteyebilir bunda ne var ne buldunuz anlayamadım ?
Hereke alısı yazınca Google'a çıkan sonuç
Ekli dosyayı görüntüle 82123
Evet. Aynen öyle isterdim.O saray devletin Muratcım. Orada Trump, Putin gibi adamlar karşılanıyor. Bit pazarından alınma eşyalarla mı tezyin edinmiş olmasını isterdin yoksa?![]()