MrGrфn
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,290
Arkadaşlar bu kartı kullanan varsa tecrübelerini aktarabilir mi? Kart f/p açısından nasıl?
Link atarmisin tam olarak?Ekli dosyayı görüntüle 96574
Puanı düşündürdü bir de size sormak istedim.
İşlemcin ne, kaç gb ram kullanıyorsun, hangi oyunları oynamayı düşünüyorsunArkadaşlar bu kartı kullanan varsa tecrübelerini aktarabilir mi? Kart f/p açısından nasıl?
puanın sebebi insanların bir süre sonra oyuntan atma ya da takıl ıkalma vs vs görüntü gitmesi gibi sıkıntılardan olabiliyor çözüldü dendi ama sorun yaşyan görüyorum birkaç kere neyse bu fiyata alabilirsin zaten daha pahallıya armor satıyorlar pulse yine iyi alabilirsin 2. el alabilirim dersen 300 TL ucuza EVGA GTX 970 var.Ekli dosyayı görüntüle 96574
Puanı düşündürdü bir de size sormak istedim.
Link atarmisin tam olarak?
Kart kullanılmış outlet ürünü açıklamada yazıyor. Almanı tavsiye etmem. Ayrıca satıcı puanı da düşük. Biraz daha ekleyip sıfır ürün alabilirsin. Kendim de Asus Rog Strix RX 570 kullanıyorum.BuradaEkran Kartı - Ekran Kartı Modelleri - n11
Asus, Nvidia ve ATI gibi markalardan oluşan ekran kartı modelleri n11'de. Uygun fiyatlı ekran kartı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
Hocam bu ekran kartı kullanılmış ve garantisi olmayan bir kart. Ben sizin yerinizde olsam bulaşmam çünkü rx570 ve rx580 zamınında mininig için kullanmış kartlar.Kart kullanılmış outlet ürünü açıklamada yazıyor. Almanı tavsiye etmem. Ayrıca satıcı puanı da düşük. Biraz daha ekleyip sıfır ürün alabilirsin. Kendim de Asus Rog Strix RX 570 kullanıyorum.
İşlemcin ne, kaç gb ram kullanıyorsun, hangi oyunları oynamayı düşünüyorsun
2. el temiz GTX 970 olabilir 600-700 TL filan üstelik evga marka.Şu an laptop kullanıyorum bu sistemi LGS sonrası alacağım.
AMD Ryzen 5 1600 af
MSI B450M-A PRO MAX
Adata XPG Spectrix D60G RGB 8GB 3200 MHz
DarkFlash Pollux Mesh Mid Tower Kasa
FSP FSP500-60AHBC 500 W Power
Bu sisteme alacaktım ama başka öneriniz olursa 1000₺ altı önerilere açığım.
Dostum bana bütçeni söyler misin? LGS sonrası CS atarız.?Şu an laptop kullanıyorum bu sistemi LGS sonrası alacağım.
AMD Ryzen 5 1600 af
MSI B450M-A PRO MAX
İşlemcin ne, kaç gb ram kullanıyorsun, hangi oyunları oynamayı düşünüyArkadaşlar bu kartı kullanan varsa tecrübelerini aktarabilir mi? Kart f/p açısından nasıl?
Gayet yeterli besler kartı sisteminiz. Belki ram bağzı oyunlarda yetersiz kalabilir. Sapphire konusunda şöyle bilgi vereyim arkadaşım vatan bilgisayar'da çalışıyordu servislerinin çok iyi olduğunu söylemişti herhangi bir konuda hemen değişim yapıyorlar gibi bir geri dönüşü vardı. Öyle çok da sorun çıkartan bir kart değil.Şu an laptop kullanıyorum bu sistemi LGS sonrası alacağım.
AMD Ryzen 5 1600 af
MSI B450M-A PRO MAX
RAM yükseltmek 1. önceliğim olacak topladığımda. Bilgi için de teşekkürler.İşlemcin ne, kaç gb ram kullanıyorsun, hangi oyunları oynamayı düşünüy
Gayet yeterli besler kartı sisteminiz. Belki ram bağzı oyunlarda yetersiz kalabilir. Sapphire konusunda şöyle bilgi vereyim arkadaşım vatan bilgisayar'da çalışıyordu servislerinin çok iyi olduğunu söylemişti herhangi bir konuda hemen değişim yapıyorlar gibi bir geri dönüşü vardı. Öyle çok da sorun çıkartan bir kart değil.
Steam'den beni bu adla ekleyebilirsin.Dostum bana bütçeni söyler misin? LGS sonrası CS atarız.?
arkadaşlar söylemiş zaten outle ürünü diyolar da ne olduğu tam belli değil o kartlara? teşhir ürünü olarak da kullanılıp satış kararı alınmış da olabilir ayrıca mining işleminde kullanılmış bile olabilir.Benzer bir ürün yokko veya n11 de vardı geçen sene uygun fiyata üstelik RX 580 NITRO+ ama güvenemediğim için almadım
3000₺ altı olursa güzel olur.Bütçeniz ne kadar
İnno3d nin rtx 2060 6gb 2800tl hb de3000₺ altı olursa güzel olur.
PC için bütçe 3000.?İnno3d nin rtx 2060 6gb 2800tl hb de
Yanlış anlamışımPC için bütçe 3000.?
o fiyata sadece rx 570 itx oluyor galiba (Ben gecen sene tam da bugün aldım 3 mayıs 2019 da) memnunum çok sükür yalnız bilmeniz gereken şey şu AMD adrenalin editionlarda eski AMD catalyst yazılımlardaki gibi fan ayarını bıraktı.Hem de çok oldu.Hala AMD driver arayüzüden manuel fan ayarı yapılabiliyor Global Wattman ayarlarından.Yalnız kesinlikle video izleyip öğrenin AMD driver arayüzünden fan yapmayı.AYRICA burası önemli tek fan versiyonu da olsa çift de olsa fan 55 C ye kadar dönmüyor haliyle ısınıyor .Bu yüzden MSI AFTERBUNNERDEN manuel olarak fan ayarı yapmalısınız yoksa kart boşta bile 50 C yi görür bu havada.Fan açında bende 28-32 gibi değerlere düşüyor bugünlerde. Bir de armor olanı çok tavsiye etmiyorlar bildiğim kadarıyla. Kartın voltaj ayarı fabrika çıkışı voltaj ayarı da biraz yüksek olduğu için ısnıyormuş muadili 570-580 lere göre.Ayrıca mosfetlerinde çok kaliteli olmadığı söylendi.Keza itx 570 için mosfet olayı söylendi.Ben illa 570 580 gibi bişey alacaksam NITRO + almaya çalışırımŞu an laptop kullanıyorum bu sistemi LGS sonrası alacağım.
AMD Ryzen 5 1600 af
MSI B450M-A PRO MAX