SAP ve ERP ne demek ?

Enis Kurtay

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Merhaba arkadaşlar.

SAP ve ERP ne demek, ben bir türlü anlayamadım şunları, daha doğrusu internette pek anlaşılır şeyler yazılmıyor. Biri anlatabilir mi bana acaba :)

anfy

Doçent
Reaksiyon puanı
4
ERP, firmalar için kaynak planlamasının kısaltması tam ingilizcesi aklımda değil ama kısaca anlatmak gerekirse planlama, stok, üretim finans gibi departmanların pc üzerinden takibini sağlayan entegre programlardır.

SAP, bu konuda en yaygın olarak kullanılan program yada alt yapı diyebiliriz.

Enis Kurtay

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Hmm peki SAP zor bir şey mi, yani iş başvurusu yapacağım ama genelde ERP ve SAP gibi şeyler çıkıyor. Bugüne kadar stok ile alakalı LOGO yazılımını kullandım ve yardımcı yazılımlar geliştirdim. Diyorum acaba iş başvurusunda SAP ve ERP gibi şeyler gelirse korkmaya gerek var mı :)

anfy

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Logo ve stok tarzı programlara alışkınsan diğer ERP programlarında da yabancılık çekmezsin. Genel olarak aynı mantık ile hareket ederler çünkü. Ana mantığı bildikten sonra gerisi arayüzü ve programın çalışma şeklini çözmek kalıyor ki oda kolay bir olay.

SAP konusunda da açıkçası pek fikrim yok ama yukarıdakinden hareketle korkmanı gerektirecek zorlukta bir şey çıkacağını sanmıyorum açıkçası :)

Enis Kurtay

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Neyse bakalım artık :) Teşekkür ederim tekrardan, iş başvurusunda bulunacağım artık ne yapayım :)

anfy

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Sen başvurunu yap tabi. Ekmeğin göründüğü heryere başvuru yapmak lazım :) Hayırlısı olsun hakkında.

preperia

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
SAP eğitimi için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Gerçekten kaliteli eğitimlerimiz mevcuttur.

ARX

Asistan
Reaksiyon puanı
265
Adam 10 yıl önce sormuş niye cevap veriyon. Belki şuan ceo dur