Sansür kurulu,

demirelemin

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Değerli Forumdaşlar,

Malum, sitede yayınlanacak yazı-resim-videoları bölüm yöneticisi onaylıyor, sonra bu gönderilere yapılan yorumlara da ilgili yönetici bakıyor,

....
Günlerce internete sansür geliyor diye sdn yayınlar yaptı ve forumda tartışıldı, kanun düzeltmesiyle birlikte tartışılmaya devam edilecek.

Yazdığım ve yayınlanmama sebebini öğrenemediğim yorumumda da belirttiğim gibi , forum yönetiminin ÖZGÜRLÜK -sansür kıstası nedir,
kim belirliyor,
Ele gelince vay sansürcüler diye ortalığı yıkıyoruz,
Forum yönetimi istediğini yayınlıyor, istediğine sansür,
Hani özgürlük,
3 - 5 tane yayınlmayan yazı veya yorumu ankete açıverin şu yazıyı veya yorumu yayınlamadık şu sebepten diye
bi oylansın bakalım gerekçeler makulmu

Demiyorumki günde binlerce gönderinin hepsi yayınlansın, veya hepsinin sebebi açıklansın,
Ama makul sayıda ikna edici "neden yayınlamadık" bölümü olmalı,

http://forum.shiftdelete.net/begenilen-kose-yazilari/217204-yilmaz-ozdilden-sike-yorumu.html
siyaset sadece "bize" yasak,
her türlü sinir uçlarına dokunmak serbest,
yorum yazaınca YASSAH kardeşim,

Demnesia

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Vallahi siz bulmuşsunuzda bunuyorsunuz, 11 Yıldır internet kullanırım daha SDN yönetimi kadar tolerans sahibi anlayışlı bir yönetim görmedim. Zaten bu yüzden bu kadar azıyorsunuz yüz bulduğunuz için. Başka sitelerde yapıldığı gibi bir yöneticiye karşıt görüşte olduğu için uçurulan birini görmedim daha SDN de, Hakkı bey in yaptıklarını görmezden geliyorsunuz adam üyeler için canını verecek neredeyse http://forum.shiftdelete.net/nefret...hiftdelete-net-kendine-gel-8.html#post1871591 şimdi banada yalaka dersiniz...

brk.trk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hala internet ortamında ve bu forumda bu gibi konular tartışılabiliyorsa yasak felan olduğunu düşünmüyorum açıkcası ben :s mesela şu an banlanmamışsın, konunda kapatılmamış hala burada duruyor insanlar yorum yapabiliyor. bence buda bir özgürlük. tabiyikide paylaşılan resimler felan bi denetim altında tutulmalı. ne videosu koyulduğunu ne resmi koyulduğunu yayınlanlamadan önce kontrol edilmeleri bence gerekli bir sistem diye düşünüyorum.

1907

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Forumumuzun yöneticileri gayet iyi.Bazen çok gerildiğim anlar oluyor ama müthiş bir olgunlukla cevap veriyorlar.

Forum düzeni konusunda da çok başarılılar.

Forumda siyaset yasak olmasına rağmen bunu delmeye çalışan arkadaşlar var.Onlarada tolerans gösteriliyor.

Ee bazı şeylerede izin versinler artık.Sinirine dokunuyorsa raporlarsın mesajı...

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Merhaba arkadaşlar

Öncelikle şu yanlış anlaşılmayı ortadan kaldıralım;
Forumumuzda sadece Gündem (Dünya/Türkiye) ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi başlıklarında mesajlarınız onaylanmaktadır.
Diğer tüm girişlerinizde ise genel ahlaka ve Forum Kurallarına aykırı bir durum oluşmadıkça müdahele edilmez/silinmez.

Şurada 30'a yakın yetkili olarak her birimizin aynı fikirde olması beklenemez.
Eğer silinen yada onaylanmayan bir mesaj varsa ve bundan rahatsızlık duyuyorsanız ilgili arkadaşa dönüş yapın yada konuyla ilgili olarak
pesimist 'e özel mesaj atın.

demirelemin

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Bu forum teknoloji - bilişim alanında insanı eğitebilir bilgilendirebilir, ama beklentiyi yükseltip en alt seviyede de olsa buradan edep-adap eğitimi beklmemeliyiz,

"bulmuşsunuzda bunuyorsunuz"
"bu kadar azıyorsunuz yüz bulduğunuz için"
"banada yalaka dersiniz" !!?? niye diyelim, yada ağzımızın bozuk olduğuna nasıl hükmettin,
kendin çok kolay bu kelimeleri kullanabiliyor olman başkasının da kullanabileceği anlamına gelmiyor,

bu arada forumun "özgür" olduğuna bende kanaat getirdim,
hiç tanımadığınız kişilere böyle galiz laflar edelibildiğine göre özgürüzdür demek