Şansal Büyüka açıkladı!

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Şansal Büyüka, Maraton'da Beşiktaş'la ilgili önemli gelişmeler aktardı.

VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ.

''Beşiktaş'ın hocası belli ve 4 oyuncuda belli.Hoca 22 Mayıs Çarşamba akşamı oynanacak,Şampiyonlar Ligi maçından 1-2 gün sonra resmi açıklama yapılabilir,hoca ile ilgili.''

Ligtv

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Kalır kalmaz ayrı konu şuan Beşiktaş'ın başında Samet Aybaba var ve sen kalkmış Beşiktaş'ın hocası belli diye açıklama yapıyorsun. O adam saksı mı?
Şansal Büyüka bunu hep yapıyor.

BERVA

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Eğer Şansal Büyüka doğru söylüyorsa,kaynakları sağlamsa ima ettiği kişi Jupp Heynckes.
Heynckes gelirse(gelmezde) en az 4 yıllık sözleşme yapsınlar,4 sene de sabredelim.
Bayern'in durumu ortada, Bayern'in 1-2 tık altına bile getirse Beşiktaş'ı of ne diyorum ben :)
Gelsin Heynckes yeter artık :)

oraycan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Eğer Şansal Büyüka doğru söylüyorsa,kaynakları sağlamsa ima ettiği kişi Jupp Heynckes.
Heynckes gelirse(gelmezde) en az 4 yıllık sözleşme yapsınlar,4 sene de sabredelim.
Bayern'in durumu ortada, Bayern'in 1-2 tık altına bile getirse Beşiktaş'ı of ne diyorum ben :)

o adam dünyanın en iyi takımlarından birini futboldan uzaklaşmak için bırakıyor sanmıyorum gelmez. celtic in hocası diyolar

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Bern schuster gelebilir :) tahminim 4 oyuncu olarak pek fikrim yok.

brskyk

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Hayırlısı olsun bekleyip göreceğiz.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135

Bu adama sordular başka bir takıma mı geçeceksiniz diye, daha önce aldığım kararı uygulayacağım dedi..

Kararı emekli olmak.

Öyle olmasa Guardiola'yı sezon ortasında imzalatmazlardı.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Hoca'nın Vural olma ihtimali de yüksek bu arada.

3 büyükten birine gidecek dedi Serdar, Beşiktaş olabilir.

Yılmaz Vural + Serdar Gürler + 3 oyuncu olabilir. :D

Eskişehir'in Elmander + Drogba + Sneijder + Selçuk + Burak + Terim + Ünal Aysal karşılığı Alper'i vereceği söyleniyor. Üstteki de onun gibi oldu :D

Matthias Sammer hayırlı olsun. 5 yıldır Münih'in sportif direktörü. Dortmund'un da eski teknik direktörü. 1 şampiyonluk ve UEFA kupası finali var Dortmund'da. Önder Özen'de sportif direktörümüz biri Salı biri Cuma açıklanacak..

Diyen de var.

BERVA

Doçent
Reaksiyon puanı
8
o adam dünyanın en iyi takımlarından birini futboldan uzaklaşmak için bırakıyor sanmıyorum gelmez. celtic in hocası diyolar

Süper lig zaten tatil olur onun için :)
Şampiyonlar Ligi Finali niye bekleniyor ? Klopp'un gelecek sene içinde sözleşmesi var.Geriye bizim amca kalıyor :)
Bildiğim kadarıyla Neil'in de anlaşması var 2014 sonuna kadar.
Denizli'de yaşlandım,hastayım diye bıraktı,Rize de şuan.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
beşiktaşın başına ntv de yorum yapan bir adam vardı o gelıyordu noldu ?

BERVA

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Valla, Şuan Samet'ten kötüsü yok benim gözümde, Yılmaz Vural bile iyidir Aybaba'dan.
Hiç değilse kameralar önünde taraftarı,oyuncusunu suçladığına şahit olmadım.
Saçma bir kadroyla maça çıkıpta sonradan ilk 11 de olması gereken oyuncuları oyuna aldığına da.
Zaten kulubün parası yok,kimse gelmedi ben geldim de demedi,ima etmedi.

Kim gelirse gelsin Aybaba'dan kötü olacağını düşünmüyorum,inanmıyorum.

Bu adama sordular başka bir takıma mı geçeceksiniz diye, daha önce aldığım kararı uygulayacağım dedi..

Kararı emekli olmak.

Öyle olmasa Guardiola'yı sezon ortasında imzalatmazlardı.

Hoca'nın Vural olma ihtimali de yüksek bu arada.

3 büyükten birine gidecek dedi Serdar, Beşiktaş olabilir.

Yılmaz Vural + Serdar Gürler + 3 oyuncu olabilir. :D

Eskişehir'in Elmander + Drogba + Sneijder + Selçuk + Burak + Terim + Ünal Aysal karşılığı Alper'i vereceği söyleniyor. Üstteki de onun gibi oldu :D

Matthias Sammer hayırlı olsun. 5 yıldır Münih'in sportif direktörü. Dortmund'un da eski teknik direktörü. 1 şampiyonluk ve UEFA kupası finali var Dortmund'da. Önder Özen'de sportif direktörümüz biri Salı biri Cuma açıklanacak..

Diyen de var.
E ne yapayım nasıl kılıfına uydurayım Heynckes'in gelme ihtimalini :)
Samet'ten kesin kurtulacağımızı öğrendikten sonra varsın gelmesin Amcam :)

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Biz yazsak silinirdi tartışma çıkar diye :) Ama Beşiktaş kalitesi işte oyunlara gelmiyoruz.:cool:

icakir86

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Beşiktaşın başına Yılmaz Vural gelicek demedi demeyin

Önder Özen sportif direktör..

Önder özen fenerliymiş o yüzden tepki aldı yattı o iş. Yanlız bi gs li olarak önder hoca yı çok beğeniyorum yorumları falan çok doğru bilgili biri.

olympuskiller

Profesör
Reaksiyon puanı
7
daha hoca gelmeden uçurdular yine Beşiktaş'ı önümüzdeki 2-3 sezon kimseye şampiyonluk vermez Cimbom merak etmeyin

BERVA

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Parayı bastırıp,yada birileri tarafından kendilerine verildiği için Şampiyonluk verilir sanıyor arkadaş.

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
biz biliyoruz Gs nın bı zamanlar ligi 7. 8. bitirdini biz en olumsuz sartlarda bıle ılk 3 sırada yer alırız fazla konusmasın renklıler ...

61trabzon61

Asistan
Reaksiyon puanı
0
felix magath gelir muhtemelen.

yalnız şansal gibi adamların artık futboldan gönderilmesi gerek.

Shizo

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Aynen aynenn :D

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Kazara onaylanan bir mesajı büyütmenin anlamı yok.
Her ne kadar istemesekte arada oluyor böyle.

Kusurumuza bakmayın dostlar..

YEMEKTEYİZHASAN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
[video=youtube;h50QsYjh8SA]http://www.youtube.com/watch?v=h50QsYjh8SA[/video]

Bu adam mı geliyor Beşiktaş'a ? bırak abi iyice soğudum.. clopp a yaptığına baksana

BERVA

Doçent
Reaksiyon puanı
8
[video=youtube;h50QsYjh8SA]http://www.youtube.com/watch?v=h50QsYjh8SA[/video]

Bu adam mı geliyor Beşiktaş'a ? bırak abi iyice soğudum.. clopp a yaptığına baksana

Bize aslında böyle adam lazım,ne güzel oyuncusunu koruyor.
Fatih Terim'in böylesine prim yaptığı ülkede, oyuncusunu koruyan biri mi itici geliyor ?
Dortmund sempatizanısın galiba ondan görememiş olabilirsin.
Klopp'un Rafinha'ya el kol hareketi yapma hakkı yok.
Sammer sözlerle neler diyor bilmiyorum ama hareketlerinden sen bizim oyuncuya nasıl atarlanırsın l*n diyor :)

Not: Ben de Dortmund sempatizanıyım,hatta taraftarı bile sayılırım :)

YEMEKTEYİZHASAN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
[MENTION=139621]BERVA[/MENTION] Dostum tam dersi. Orda Rafinha, Blaszkowski'nin yanağına bi harekette bulunuyor ve Klopp onu koruyor.

Evet Dortmund taraftarıyım :)

BERVA

Doçent
Reaksiyon puanı
8
@BERVA Dostum tam dersi. Orda Rafinha, Blaszkowski'nin yanağına bi harekette bulunuyor ve Klopp onu koruyor.

Evet Dortmund taraftarıyım :)

E Sammer'de Rafinha'yı koruyor :) Rafinha haksız olsada koruması güzel bir şey tükürük,kavga vb. çok şiddetli bir şey olmadıktan sonra korumalı da zaten. Ama video sadece bir buçuk dakika. Blaszkowski (yazımı çok zor ) Rafinha'ya bir şey diyor mu, bir hareket yapıyor mu o da önemli. Durduk yere yapmamıştır herhalde o hareketi.

Hani çocuklar kavga ederde büyükler dahil olur ya olaya o şekil düşün :) Blaszkowski'nin abisi gelmiş, Rafinha yalnız mı kalaydı. :)

YEMEKTEYİZHASAN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
E Sammer'de Rafinha'yı koruyor :) Rafinha haksız olsada koruması güzel bir şey tükürük,kavga vb. çok şiddetli bir şey olmadıktan sonra korumalı da zaten. Ama video sadece bir buçuk dakika. Blaszkowski (yazımı çok zor ) Rafinha'ya bir şey diyor mu, bir hareket yapıyor mu o da önemli. Durduk yere yapmamıştır herhalde o hareketi.

Hani çocuklar kavga ederde büyükler dahil olur ya olaya o şekil düşün :) Blaszkowski'nin abisi gelmiş, Rafinha yalnız mı kalaydı. :)

Doğru diyosun koruyor da o maçı izlemiştim blaczkowski haklıydı ama :) hatta tv başında sinirlendirmişti beni :D
[MENTION=139621]BERVA[/MENTION] avatarın güzelmiş. kendi mi yaptın? bi tanede Marco Reus lu bana lazım :)