Sanırım zor durumdayım:(

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kkoray
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
kendin ol başka çaren yok ne yapmak istiyorsan onu yap hayat senin elbette sözler kırılabilir ama her geçen saniye geri gelmez

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
aşk filan boş işler..
yaşın kaç bilmiyorum ama daha gençsen boşver bu işleri :)

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
boşver daha bu yaşta kendini yıpratmayı..
baba nasihatı gibi olcak ama aşka sevgiye yoracağın kafayı , kendini geliştirmeye yor..
bunu şimdi desem saçma geliyoda.. biraz zamandan sonra arkaya bakınca
-vay anasını satim doğruymuş diyosun :)

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
Aşk mı :P
O ne be abii :D

142733366a.jpg

:D:D

kit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya sızın gıbılerını anlamıyorum ınanın sev ayrıl sonra barıs sev sonra sev yıne ayrıl bu işlernde cılkı cıktı artık madem hayatında o kızın baska bırısı var baskasını sevmıs ondan artık sanane!! ısıne bak ya, ınan degmez.

talatcaner

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ayrılıklar küçük aşkları söndürür büyük aşkları alevlendirirmiş,senin ki hoşlanma mı,sevda mı,önce kendine karşı dürüst ol.Geçmişte birlikte olmuşsunuz,sizi ayıran sebep şu an içinde geçerli ise hiç dönme,kendin yıpranacak isen selam dahi verme,aşk ile dostluk yaşayan sevdiğinin yanında kalbini acı ile doldurur.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
yaşadıklarımdan sonra artık bu sözleri daha iyi anlıyorum
allâhümme ecirna min şerri'n-nisâ
allâhümme ecirna min belâ'n-nisâ
allâhümme ecirna min fitneti'n-nisâ
=)

uzak olsun abi valla ya ben ciddi düşündükçe ciddiye alınmıyorum lan soğudum diyerek sebepsiz adam terkedilirmi :mrgreen:, şeytan diyo gez dolaş hertürlü pisliği yap sonra bırak. ama dediğini yapmamak lazım :mrgreen:

llavinya

Dekan
Reaksiyon puanı
92
sevdiğin ve ayrı olduğun insandan asla arkadaş olmaz. dostluğunu seviyor olmalı ki bunu özlediğini söylemiş. hemde gerçekten dost gibi görmese seni, başkasıyla çıkıp seninle böyle muhabbet etmez. o yüzden irtibatı tamamen koparmalısın.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
hta doğru söylemiş bir kız için hele seni sevmeyen bir kız için dostlarını kaybetme dostların bir kızdan daha önemli.O kızla tek başına dost olacağına arkadaşlarınla takıl biliyorsun erkekler aralarında konuşurken genelde utanmazlar kızla konuşurken biraz kötü konuşursun zor konuşursun her konuda konuşamassın işte erkek erkeğe iken utanmassın çünkü onlarda senlen dostlarsa onlarda güzel bir cevap vereceklerdir.Dostların daha önemli ben evlenmemeyi düşünüyom ama evlenicem 1.sebebi kızlar çok güzel yani aşık oldum yani 2.sebebi:D...

yaseta

Profesör
Reaksiyon puanı
63
sevdıgıne donuyorsun dıye senı dıslayacak arkadası zaten bosver.. ask evrenseldır, arkadasıyla omur gecıren gordun mu sen

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
arkadaşlar tammdır konuyu hallettim barışmadım dostlarımdan kimsede bilmiyor böyle birşey yaşandığını hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim

Halledebildiğine sevindim ;)

saadet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet bende hallettiğine sevindim: geç farkettim konuyu ama zaten bende kesinlikle arkadaş olarak kalma diecektim..
çünkü ben arkadşlığı sectim ve çokkk pişman oldum.. uzak dur ondan dost kalma :)