Benchmark yapıp sonuçlarını size atsam nerde sıkıntı olduğunu anlayabilir misinizAntivirüs kullanırsanız sisteminizdeki performans düşüşü bir miktar daha artacaktır. Öncelikle benchmark yaparak veya oyuna girerek işlemci ve ekran kartının ısı değerlerini kontrol etmenizi öneririm ayrıca haftada en az 2 defa CCleaner kullanarak sisteminizi gereksiz verilerden arındırın. İnternet ortamında yeterli tecrübeye sahip değilseniz sisteminize mutlaka virüs bulaşmıştır bunun için Emsisoft Antimalware'yi öneririm, temizlik yaptıktan sonra programı kaldırabilirsiniz.
350w psu amd a10k 6800 işlemci kullanıyorum işlemci kullanımı ilk girdiğimde %56 diyor her şey 0 gözüküyor ondan sonra biraz bekleyince%6ya düşüyor memory %54 disk %4 kullanılıyorBilgisayarınızın özelliklerini ve işletim sisteminizi yazmamışsınız. Bitdefender Total Security 3 aylık kullanabilirsiniz. Görev Yöneticisinde hangi programın neleri kullandığına bakabilirsiniz. Sıcaklıkları kontrol edin.
Diski en çok hangi program kullanıyor? Ram kullanımı da yüksek. Bitdefender'i yükleyebilir misiniz? Güç kaynağınız pek güçlü değilmiş.350w psu amd a10k 6800 işlemci kullanıyorum işlemci kullanımı ilk girdiğimde %56 diyor her şey 0 gözüküyor ondan sonra biraz bekleyince%6ya düşüyor memory %54 disk %100 kullanılıyor
Disk düştü şimdiDiski en çok hangi program kullanıyor? Ram kullanımı da yüksek. Bitdefender'i yükleyebilir misiniz? Güç kaynağınız pek güçlü değilmiş.
İşlemciyi siatem kesintileri %100 kullanıyorDiski en çok hangi program kullanıyor? Ram kullanımı da yüksek. Bitdefender'i yükleyebilir misiniz? Güç kaynağınız pek güçlü değilmiş.
Bitdefender'i yükleyip tam tarama yapın. Virüs varsa temizlenir, yoksa bilgisayarınızın sıcaklığını kontrol edersiniz. Harddisk'i de kontrol etmeniz iyi olur. CrystalDiskInfoDisk düştü şimdi
Mesaj otomatik birleştirildi:
İşlemciyi siatem kesintileri %100 kullanıyor
Harddiski taradım caution reallocated sevtors caunt çıktı bad sector mu olmuşBitdefender'i yükleyip tam tarama yapın. Virüs varsa temizlenir, yoksa bilgisayarınızın sıcaklığını kontrol edersiniz. Harddisk'i de kontrol etmeniz iyi olur. CrystalDiskInfo
Evet. Yavaşlık bundan kaynaklanıyor. Eğer kırmızı ile işaretli ise; en kısa zamanda tedbirinizi almanızı tavsiye ederim. Antivirüs programı yüklemenize gerek yok.Harddiski taradım caution reallocated sevtors caunt çıktı bad sector mu olmuş
Hard disk arızalı görünüyormuş.MEM REDUCT ADLI PROGRAMI İNDİRİP BELLEĞİ TEMİZLE