• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Sanırım İstanbulda deprem oldu

Evet deprem oldu.

ben matamatik çalışıyodum fark etmedim :D

istanbulda yaşayan arkadaşlar geçmiş olsun..

Hissettim bende sordum evdekilere hissetmemişler. Marmara denizi Tekirdağ açıkları 4.1 yazıyor.

bende hissettim yaa.ahizeye baktım o sallanmıyodu ama.heralde bana öyle gelmiş diye düşünmüştüm.meersem gerçekmiş :S

Beylikdüzü'ndeyim, Tekirdağ'a en yakın benim sanırım ama hiçbir şey duymadım. Televizyonlar altyazı geçmekle meşgul, hangi semtin ne kadar hissettiğini friendfeed'den duydum bile az önce.

Boğaz kıyıları, Taksim, Bakırköy, Yeşilköy, Bahçeşehir, Avcılar hissetmiş. Anadolu yakasında boğaz kıyısı dışındaki alanlar hissetmemiş, Maltepe vb. deniz kıyısı olanlar dahil. Geçmiş olsun herkese...

tv dede bşi demediler bende hissetmedim zaten 6 dan aşşasını hissetmiyorum huyum kurusun

Bende beylükdüzünde oturuyorum, 1-2 sn sürdü, o da ders çalışıyordum, kolum masaya dayalıydı ondan hissettim, yoksa hayatta hissetmezdim.hatta ayağım masaya çarptı falan zannettim, lambaları bile oynatmadı.

Beylikdüzü'ndeyim, Tekirdağ'a en yakın benim sanırım ama hiçbir şey duymadım. Televizyonlar altyazı geçmekle meşgul, hangi semtin ne kadar hissettiğini friendfeed'den duydum bile az önce.

Boğaz kıyıları, Taksim, Bakırköy, Yeşilköy, Bahçeşehir, Avcılar hissetmiş. Anadolu yakasında boğaz kıyısı dışındaki alanlar hissetmemiş, Maltepe vb. deniz kıyısı olanlar dahil. Geçmiş olsun herkese...

Beylikdüzü'nde oturan biri olarak bende bişi hissetmedim.Binalarda yüksek ama..

Valla ben 1999'daki depremi bile hissetmedim şuan da hissetmemem normal görünüyor. Geçmiş olsun herkeze tvlerde şuanda kayda değer ( ölü, yaralı vs. ) bir gelişme olduğunu göstermiyor. En iyi yanı bu.

Oyun oynuyordum hissetmedim.Oyundan şimdi çıktım İnternethaber sitesinde gördüm.Zaten bizim bina 5 in altını pek hissetmiyor.Biz bide 1. katdayız hiç hissetmiyoruz.Ateş tuğladan yapmışlar binayı çivi çakmak bile zor.12 tane kolon var :)

Buna küçük çaplı bir sarsıntı desek daha doğru olur aslında.