26 Ekim 2011 #1 P prenslui Doçent Katılım 2 Mayıs 2007 Mesajlar 726 Reaksiyon puanı 17 Puanları 18 Arkadaşlar bu nasıl bir site. twitterdan bir link vardı tıkladım bu siteye geldi. Bazı menülerde tıkladığında Norton yüksek diye virüs tespit ediyor ?
Arkadaşlar bu nasıl bir site. twitterdan bir link vardı tıkladım bu siteye geldi. Bazı menülerde tıkladığında Norton yüksek diye virüs tespit ediyor ?
26 Ekim 2011 #2 REDFOKS Rektör Emektar Katılım 31 Ocak 2009 Mesajlar 18,032 Reaksiyon puanı 201 Puanları 243 Ekli dosyayı görüntüle 7165 var bir şeyler
26 Ekim 2011 Konuyu başlatan #3 P prenslui Doçent Katılım 2 Mayıs 2007 Mesajlar 726 Reaksiyon puanı 17 Puanları 18 norton yakalamış gözüküyor ama insan birde bitdefender dan taratmak isityor. Evet bitdefender site sokmuyor bile. Umarım sıkıntı olmaz
norton yakalamış gözüküyor ama insan birde bitdefender dan taratmak isityor. Evet bitdefender site sokmuyor bile. Umarım sıkıntı olmaz
26 Ekim 2011 #4 rozabay Dekan Katılım 4 Nisan 2009 Mesajlar 7,113 Reaksiyon puanı 34 Puanları 1,228 İlgili site şu (SAKIN TIKLAMAYIN) siteden frame aldığı için virüslü gözüküyor. Şuan antivirüs yazılımıma tam güvenmediğim için riske girmedim.
İlgili site şu (SAKIN TIKLAMAYIN) siteden frame aldığı için virüslü gözüküyor. Şuan antivirüs yazılımıma tam güvenmediğim için riske girmedim.
26 Ekim 2011 Konuyu başlatan #5 P prenslui Doçent Katılım 2 Mayıs 2007 Mesajlar 726 Reaksiyon puanı 17 Puanları 18 ozkanbey dedi ki: İlgili site şu (SAKIN TIKLAMAYIN) siteden frame aldığı için virüslü gözüküyor. Şuan antivirüs yazılımıma tam güvenmediğim için riske girmedim. Genişletmek için tıkla ... sitenin içeriği de tuhaf geldi bana biraz.
ozkanbey dedi ki: İlgili site şu (SAKIN TIKLAMAYIN) siteden frame aldığı için virüslü gözüküyor. Şuan antivirüs yazılımıma tam güvenmediğim için riske girmedim. Genişletmek için tıkla ... sitenin içeriği de tuhaf geldi bana biraz.