Sanalreyonum.com'dan nefret ediyorum

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
11 Kasım günü verdiğim siparişimi 9 gün geçmesine rağmen ürünü hazırlayıp largoya vermediler, siparişimi iptal ettirmek için aradığımda kimse telefon açmıyor, telefon çalıyor ama açan yok sonra da bütün operatörler meşgul diyor telefon meşgul çalımıyorki kimse ilgilenip açmıyor, açmıyor çünkü açsa başına gelecekleri çok iyi biliyor ve sizi maile yönlendiriyor. Mail atıyorsunuz da ne oluyor hiç birşey siparişimi iptal ein ve paramı iade edin diyorum ama kime ne iptal ediliyor nede para iadesi bu kadar vurdum duymaz, dandik müşteri memnuniyeti hakkında bi haber, 3 kağıtçı ve uyduruk bir alışveriş sitesine ilk kez rastlıyorum ve buradan alış veriş yapmayı düşünen varsa uyarıyorum. SAKIN HAA
Aman deyim gidin başka bir siteden alın 3 kuruş ucuz zannedip alacağınız ürün size hiç ulaşmayabilir!!!!!
sanalreyonum.com'dan UZAK DURUN!!!!

cuhadar

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Tedarikçi firma ürünü göndermemiştir. Bir çok sitede böyle durumlar olabiliyor. ancak telefonlara bakmamaları gerçekten ilginç olmuş

eddie dean

Asistan
Reaksiyon puanı
1
sikayetvar.com'a şikayetini bildir. Şikayetin site hakkında güven araştırması yapan müşteri adayları ve site yetkilileri tarafıncada görünecektir. Bu sayede işin daha hızlı hallolur.

42patriot42

Asistan
Reaksiyon puanı
30
sanalreyonum da bazen bu problem olabiliyor.bende korkmuştum ama problem olmadı.akakçe sitesinde sanalreyonum bölümüne gir sipariş numaranla şikayetini yap 2 saatte hemen telefonla sana dönerler.bu site ne telefonlara nede başka yerlere cevap veriyor tek cevap verdiği yer akakçe.

msxlabs

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ya bu tür siteler böyle 10-15 elemanla çalışıyor ne olmasını bekliyorsunuz...

efehakan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben sanal reyonumdan bi telefon almak istiyorum ama garanti firması aklımı kurcalıyor.Az önce mail attım ve mailime döndüler ama telefonun hangi firmadan garantili olduğu hakkında bilgi veremediklerini söylediler.Oradan telefon alan varmı telefonları hangi firmadan garantili bunu bilen varmı? Yardımcı olursanız sevinirim

ahmtyks

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar ben sanal reyonumdan bi telefon almak istiyorum ama garanti firması aklımı kurcalıyor.Az önce mail attım ve mailime döndüler ama telefonun hangi firmadan garantili olduğu hakkında bilgi veremediklerini söylediler.Oradan telefon alan varmı telefonları hangi firmadan garantili bunu bilen varmı? Yardımcı olursanız sevinirim

ürün genpa,kvk gibi firmalardan değilde kendi garantisi altındadır.Telefonu yollarsın tamire hiç gelmeyebilir o yüzden bulaşma

truemagic

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Distribütor garantisi altında diye biliyorum bende.

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Ben buradan aldım, 48 saatte geldi .

yaaa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sanalreyonum dan uzak durun bende nokia cep telefonu almıştım ithal ürün fiyatı daha düşük diye cihaz bozuk geldi 3 defa servise girdi çıktı paramı geri vermediler en sonun da tüketici heyeti ardından da icraya vererek paramı geri aldım. Akakçe.com dan mesaj yazın oraya bakıyorlar hemen size geri dönerler telefonla maille ugraşmayın geri dönmüyorlar.