Sanalpazar.com üyelik askiya aliyor dikkat edin

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cixland
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cixland

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[TABLE="width: 1039"]
[TR]
[TD="colspan: 3"]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 3"]
Bir kaç aydır siteye girmedim dün akşam giriş yaptım üyeliğiniz askıya alınmıştır yazısını gördüm neden askıya alındığını anlamadım askıya alınacak birşey yapmadım temsilcilere cumartesi mesaj gönderdim cevap vermediler bugün dönüş yapıldı firmanın cevabı aynen aşağıdaki gibi

Size sanalpazar.com mesaj sistemimiz üzerinden Sanal Para konusunda detaylı bilgi vermiş olmamıza rağmen, gösterdiğiniz tavır ve konularınızısanalpazar.com dışındaki platformlara taşıma konusundaki tehditleriniz nedeniyle iyi niyetli davranmadığınızı düşünerek üyeliğinizi askıya almış bulunuyoruz.

Saygılarımızla,
sanalpazar

cüzdanımda 10 tl göndermişler bende nerden geldiğini bilmediğim için kullanmadım sonra bu ay üyeliğime giriş yaptım satış yapacaktım üyeliğiniz askıya alınmıştır yazısını gördüm ne alışveriş nede satış yapamıyorum site temsilcileri kafalarına göre üyelere ceza veriyorlar iyi niyetimi göstermek için şikayetvardaki şikayeti sildim onuda dikkate almıyorlar sürekli bahaneler uyduruyorlar başka sitelere şikayetimi yazdıgım için askıya almışlar yani sadece şikayeti bize yazın başkası görmesin görürse üyeliğini askıya alırız demeye getiriyorlar haklı oldugunuz halde sizi haksız gösterip üyeliğinizi açmıyorlar herkes şikayetini istediği yere yazmakta özgürdür sanalpazar bunu kısıtlama hakkı yok öyle bişey varsa ozaman ceza alırlar ne demek başka siteye şikayet yazarsan askıya alırız

normalde firma ile sorunum yok sorunsuz kullanıyordum ama bazen haksızlık yapıyorlar hakkımı şikayetvar ve forumlarda arıyorum
Firma kafasına göre üyelere ceza veriyor özellikle şikayetvar ve forumlara çok şikayet yazanlara farklı yaklaşıyorlar firma hakkında şikayetimi yazıyorum şikayeti silmem için arıyorlar kimse şikayetini silmek zorunda değil, isterse siler bu siteden uzak durun

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]