MSDN
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 22
Oylayın Bakalım Kim Hangi Sanal PC programını kullanıyorsunuz! Oy Veren Buraya Yazsın !!!
katılıyorumelektr10 dedi ki:Vmware workstation kullanıyorum, son(6) sürümde de 5.5 sürümünün üzerine bayağı özellikler eklemişler
Player tek başına işe yaramıyor ki ;Dm1903 dedi ki:ücretsiz dersen ms virtual pc paralı dersen vmware workstation.
vmware demişsinizde vmware'in nesi yani şimdi?Player mı workstation mı......
Arkadaşlar VMware 6 paralımı :S ben indirdim kurdum hiç serial merial girebilirsiniz ekranı gelmedi :Selektr10 dedi ki:O ayrı.
Sonuç olarak 1 adet workstation lazım![]()
ama açtımda öle bir yer çıkmadı (acaba ben serialı girmişmiydim kurarken ???)elektr10 dedi ki:Paralı tabi.Kurarken soruyor seriali ama istersen daha sonra gireceğim diyerek kurulumu tamamlıyorsun.Sanal pc'yi açmaya çalıştığında pat diye serial uyarısı çıkarıyor.
Orjinal sitesindne indirmediysen kendindne cracklı sürümünü indirmiş olabilirsin help bölümünden about a bak orda kimin adına lisanslanmış olduğu yazar..adobe_microsoft dedi ki:ama açtımda öle bir yer çıkmadı (acaba ben serialı girmişmiydim kurarken ???)elektr10 dedi ki:Paralı tabi.Kurarken soruyor seriali ama istersen daha sonra gireceğim diyerek kurulumu tamamlıyorsun.Sanal pc'yi açmaya çalıştığında pat diye serial uyarısı çıkarıyor.
VMwarenin sitesinden indirdim sen beni acemimi sanıon >X< |) Zzzgokhans19 dedi ki:Orjinal sitesindne indirmediysen kendindne cracklı sürümünü indirmiş olabilirsin help bölümünden about a bak orda kimin adına lisanslanmış olduğu yazar..adobe_microsoft dedi ki:ama açtımda öle bir yer çıkmadı (acaba ben serialı girmişmiydim kurarken ???)elektr10 dedi ki:Paralı tabi.Kurarken soruyor seriali ama istersen daha sonra gireceğim diyerek kurulumu tamamlıyorsun.Sanal pc'yi açmaya çalıştığında pat diye serial uyarısı çıkarıyor.
Sanmıyorum.Sen acemi bile değilsin sana acemi demek acemilere küfretmektir.Nokta.adobe_microsoft dedi ki:VMwarenin sitesinden indirdim sen beni acemimi sanıon >X< |) Zzzgokhans19 dedi ki:Orjinal sitesindne indirmediysen kendindne cracklı sürümünü indirmiş olabilirsin help bölümünden about a bak orda kimin adına lisanslanmış olduğu yazar..adobe_microsoft dedi ki:ama açtımda öle bir yer çıkmadı (acaba ben serialı girmişmiydim kurarken ???)elektr10 dedi ki:Paralı tabi.Kurarken soruyor seriali ama istersen daha sonra gireceğim diyerek kurulumu tamamlıyorsun.Sanal pc'yi açmaya çalıştığında pat diye serial uyarısı çıkarıyor.|)
lütfen imla kurallarıyla birbirimize sataşmayalım sataşılacak kişileri itinayla seçelim birşey bildiğini sanıp da laf atanlara (anladın sen onu :* ) hiç bakmayalımgokhans19 dedi ki:Sanmıyorum.Sen acemi bile değilsin sana acemi demek acemilere küfretmektir.Nokta.adobe_microsoft dedi ki:VMwarenin sitesinden indirdim sen beni acemimi sanıon >X< |) Zzzgokhans19 dedi ki:Orjinal sitesindne indirmediysen kendindne cracklı sürümünü indirmiş olabilirsin help bölümünden about a bak orda kimin adına lisanslanmış olduğu yazar..adobe_microsoft dedi ki:ama açtımda öle bir yer çıkmadı (acaba ben serialı girmişmiydim kurarken ???)elektr10 dedi ki:Paralı tabi.Kurarken soruyor seriali ama istersen daha sonra gireceğim diyerek kurulumu tamamlıyorsun.Sanal pc'yi açmaya çalıştığında pat diye serial uyarısı çıkarıyor.|)
sen zaten buraya üye olduğumdan beri gıcık olun jojoba bana ZzzJojoba dedi ki:lütfen imla kurallarıyla birbirimize sataşmayalım sataşılacak kişileri itinayla seçelim birşey bildiğini sanıp da laf atanlara (anladın sen onu :* ) hiç bakmayalımgokhans19 dedi ki:Sanmıyorum.Sen acemi bile değilsin sana acemi demek acemilere küfretmektir.Nokta.adobe_microsoft dedi ki:VMwarenin sitesinden indirdim sen beni acemimi sanıon >X< |) Zzzgokhans19 dedi ki:Orjinal sitesindne indirmediysen kendindne cracklı sürümünü indirmiş olabilirsin help bölümünden about a bak orda kimin adına lisanslanmış olduğu yazar..adobe_microsoft dedi ki:ama açtımda öle bir yer çıkmadı (acaba ben serialı girmişmiydim kurarken ???)elektr10 dedi ki:Paralı tabi.Kurarken soruyor seriali ama istersen daha sonra gireceğim diyerek kurulumu tamamlıyorsun.Sanal pc'yi açmaya çalıştığında pat diye serial uyarısı çıkarıyor.|)
benim tercihim de VMware Workstation :]
bende katılıyorumelektr10 dedi ki:Vmware workstation kullanıyorum, son(6) sürümde de 5.5 sürümünün üzerine bayağı özellikler eklemişler
Son yorum 2007 ama genede bir ümit sorayımbende vmware indirdim fakat cpu eski olduğu için hata alıyorum bunu bir yerde görmüştüm cmd ile exe içindeki dosyaları klasöre çıkartıyor örnek : programadı.exe /e "klasör" gibi
var mı bunun bir çözümü
![]()