Sanal Işletim Sistemi Kurma

compeng

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bende deamon tools yüklü sanal pardus kurmak istiyorum . bu sanal diske kurulabilrmi kurulursa nasıl olucak yardımcı olursanız sevinirim

2Shane

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Vmware yazılımı kullanarak kullandığınız işletim sistemi üzerinde başka sistemler çalıştırabilirsiniz. Vmware yazıp arattığınızda bolça görüntülü kaynağa ulaşabilirsiniz.

maydemir34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
deamon tool:sanal cd sürücüsüdür
sanal pardus diye bişey yoktur.ama pardusun live cd olarak kullanabilirsin
sanırım senin yapmak istediğin;sanal pc kurup,sanal pc içinde pardus veya başka bi işletim sistemi kullanmak.
tam olarak ne yapmak istediğini acıklarsan ben veya bı baskası sana yardımcı olacaktır

compeng

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ne yapmak istediğimi tam anlatamamış olabilirim haklısın çünkü pek bi bilgim yok bu konular hakkında:))sanal pc kurup pardus çalıştırmak istiyorum.yani kendi işletim sistemimi silmeden pardusu denemk istiyorum

2Shane

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sistemini belirtirsen sanal bilgisayar için yeterli mi fikir verebiliriz. İşlemcinin bunu desteklemesi lazım çünkü. Ram miktarının biraz fazla olması basit olarak gerekli.

Reaksiyon puanı
68
Wmware yazılımını kullanarak sanal disk görünümlü klasör oluşturup farklı bir işletim sistemi kullanabilirsin.

compeng

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
işletim sistemi windows vista.ram 3gb. pardus kurmak istiyorum

---------- saat 15:05 eklendi ---------- önceki mesaj saat 14:33 eklenmişti ----------

kurmaya basladım da hard disk özellklerinde existing yoksa new virtual hard diskmi secilcek. ben zaten yeni sanal pc kuruom hard diskini nie ayrıca seciozki ??? kendi ayarlamzmı

---------- saat 15:40 eklendi ---------- önceki mesaj saat 15:05 eklenmişti ----------

tamam makinayı kurdum.
pardus cd sinide taktım. logo cıktıa yarlar yapılıyor yerel ağ ayarları yapılıyor ... vs vs cıktı.
sonra siyah ekran cıktı takıldı öyle:S

---------- saat 15:42 eklendi ---------- önceki mesaj saat 15:40 eklenmişti ----------

ya burda online yardım yokmu :D cok gec cevap alınıo böyle

---------- saat 15:52 eklendi ---------- önceki mesaj saat 15:42 eklenmişti ----------

online zaten bu tamma sacma oldu hızlı mesajlasma yokmu demek istemiştim. neyse ya bu microsoftun meshur mavi ekranı gibi bişeymi :)
cevap gelinceye kadar sorun hallolur belki :D