Selamlar, ben bu yaz tatilini neredeyse bu konu yüzünden harcadım. Devamlı hesabım mı çalındı diye düşünmekten ve kontrol etmekten gerçekten yoruldum ve yeni geçtiğim okulda bu takıntılarım kalmasın diye sırasıyla önce bilgisayarımı sıfırlamak ardından da telefonumu sıfırlamak istiyorum. Fotoğrafları nereye yedekleyeceğim bilmiyorum. Telefon'da ki fotoğraflarımı yedeklemedim bilgisayardakiler de Drive gibi yerlerde kayıtlı. Bunları bir mail adresi olmadan kayıt etmek istiyorum ve flashbellecklerde virüs vardır diye güvenemiyorum. Youtube geçmişim ve abone olduğum kişiler gidecek bir kanala 19 aydır katıl üyesiyim o gidecek. Bir youtube kanalında moderatörüm onu alt hesaba aldırabilirim aslında.Yani değer mi bilmiyorum fakat sağlığım için yapmalıyım sanırım. Temmuzun 3 ünde başlayan bu korkumun başı aslında bir false-positive den kaynaklanıyordu. Fakat ben bunu kafama takarak ve her olayın altından bir bit yeniği arayarak takıntı haline getirdim. Ayrıca her olayı dikkatli dikkatli düşününce olayları üzerime çektim. Bu takıntının yanına da başka bir olay gelince kaldıramamaya başladım. 2. si çok rahat çözülür de bu konuda kararsız kaldım.