Ecel121
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 106
Dalga geçebilirsiniz fakat cidden bilmiyorum sanal disk açsam ne olur rahatça uygulama kurulabiliyor mu acil yardım ederseniz sevinirim 

Dropbox gibi bir bulut servisindenmi bahsediyorsunuz?Dalga geçebilirsiniz fakat cidden bilmiyorum sanal disk açsam ne olur rahatça uygulama kurulabiliyor mu acil yardım ederseniz sevinirim![]()
Sanal disk kuruyorlar (youtube’dan videolara bakabilirsiniz)Sanal disk derken!? (ne diyonuz)
Yok hocam direk windowstan kuruyolarDropbox gibi bir bulut servisindenmi bahsediyorsunuz?
Anladığım kadarıyla sanırım şöyle. Asıl C diskinden biraz depolama ayırarak başka bir disk oluşturuluyor. Bu şekilde sanal bir disk oluşuyor. Hatam varsa söyleyin.Sanal disk kuruyorlar (youtube’dan videolara bakabilirsiniz)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yok hocam direk windowstan kuruyolar
Mesela bir diske 2 işletim sistemi kuracaksın, 2 disk oluşmuyor mu? Bu sanal disk oluyor işte.Anladığım kadarıyla sanırım şöyle. Asıl C diskinden biraz depolama ayırarak başka bir disk oluşturuluyor. Bu şekilde sanal bir disk oluşuyor. Hatam varsa söyleyin.
Eğer hatam yoksa bence mümkün. Olmasada mümkün olmalı.
İstediğin şeyi kurabilirsin.Dalga geçebilirsiniz fakat cidden bilmiyorum sanal disk açsam ne olur rahatça uygulama kurulabiliyor mu acil yardım ederseniz sevinirim![]()