Samuel Eto’o Beşiktaş’ta iddiası

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Siyah-beyazlılar, bir süredir peşinde olduğu tecrübeli golcünün transferinde mutlu sona ulaştı.

eto-besiktas-gorsel-620x400.jpg

FourFourTwo'nun haberine göre Beşiktaş, Antalyaspor’un dünyaca ünlü golcüsü Samuel Eto’o’yu kadrosuna kattı.

Kamerunlu yıldızın bonservisi için siyah-beyazlıların kasasından 600 bin Euro çıkacak. Oyuncuya ise yıllık 2,5 milyon Euro ödenecek. Samuel Eto’o ile 2 yıllık sözleşme imzalanması bekleniyor.

CV’sinde Real Madrid, Barcelona, Inter, Chelsea gibi dünyaca ünlü kulüpler bulunan 35 yaşındaki oyuncu, başarısızlıkla sonuçlanan Everton ve Sampdoria deneyimlerinin ardından Antalyaspor’da eski günlerine döndü.

Geçen sezon Süper Lig’de 31 maça çıkan Samuel Eto’o, 20 gole imza atarak Mario Gomez’in ardından ligin en golcü ikinci oyuncusu oldu.

Hatırlanacağı üzere Antalyaspor, izinsiz transfer görüşmesi yapıldığı gerekçesiyle Samuel Eto’o ve Beşiktaş kulübünü Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) şikayet etmiş, bunun sonucunda taraflar Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edilmişti.

Öte yandan tecrübeli golcü, takımının dün Osmanlıspor ile oynadığı maçın 18 kişilik kadrosuna alınmazken, karşılaşmayı tribünden takip etti.

Çetin Akar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Fikret Orman yaklaşık 2-3 hafta önce bir basın toplantısında eto defterini kapattık demişti ben haberin doğruluğuna pek inanmıyorum bu tür yalan haberler çok sayıda yapılıyor

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Antalyaspor'un başkanı da bize gelen bir teklif yok diyor. Eto'o gelirse benim için büyük bir sürpriz olur.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Eto'o Hakkında Çıkan Transfer İddiaları Gerçekleri Yansıtmamaktadır

Basında ve sosyal medyada; kulübümüzün Samuel Eto'o'yu transfer etmek için temasta bulunduğu, İkinci Başkanımız Ahmet Nur Çebi'nin futbolcu ile görüştüğü şeklinde yansıtılan iddialar gerçeklerden uzaktır.

Sayın Çebi, Eto'o'nun transferi ile alakalı herhangi bir görüşmede bulunmamıştır.

Saygılarımızla,

Beşiktaş JK

neymar_fato

Öğrenci
Reaksiyon puanı
25
türkiye futbol olarak her zaman yerlilerin memur gibi çalıştığı yabancıların ise emeklilik dönemi yaşadığı bir yer gibi olacak
tabi gönlüm her zaman bunun değişmesini istiyor

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Eto'o'nun Beşiktaş'a transferine aracılık ettiği iddia edilen Pascal Nouma, yıldız golcüyle birlikte.

nELXZl.jpg

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Transfer döneminin son günlerinde hareketlilik yaşayan Beşiktaş, Eto'o transferi konusunda büyük ilerleme kaydetti.

Bugün yapılacak görüşme sonrası Antalyaspor ve Beşiktaş Kulübü'nün anlaşması beklenilirken Antalyaspor'un Eto'o'ya karşılık Ömer Şişmanoğlu'nu istediği bildirildi.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Alalalalal... Benim pek umudum yok ama olursa dadından yinmez.

Cenk - Acoubakar - Eto'o :smilingimp:

Süleyman Alkan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
816
Tosun paşanın daha etkili olması lazım bari bu sezon saç baş yolmayalım kalmayacak yoksa :)

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Pascal Nouma ‏@pnouma21

Isin ozu su arkadaslar, herkes istekli, bugun anlasirlarsa biter, bundan fazlasini valla ben de bilmiyorum :)

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Adam Eto'o 'yu bitirdi tatile gitti. Helal olsun sana Pascal. Bakalım yönetim ne kadar becerikli olacak. Sosa'dan 7.5 milyon geldi. Biraz kesenin ağzını açsınlar da alsınlar.

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Pürüz çıkmış. Maç başı ücrette anlaşamamışlar.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Yavaşlıktan Nasri gitti. Eto'o da giderse taraftar açısından hoş olmaz.

Transfer döneminin kapanmasına sayılı saatler kala Beşiktaş Yönetimi, dün Antalyaspor'un yıldız futbolcusu Eto'o'nun menajeri ile bir araya geldi.

HABER1903'ün edindiği bilgiye göre; Eto'o'nun menajeri ile yapılan görüşmelerin ardından Beşiktaş Yöneticisi Umut Güner, Eto'o ya 1+1 opsiyonlu sözleşme ve Antalyaspor'dan aldığı ücretin daha azını teklif etti.

2 sene kontrat isteyen Eto'o akşam saatlerinde bu ısrarından vazgeçti ve teklifi kabul etti. Ancak yapılan görüşmede maç başı ücreti konusunda anlaşma sağlanamayınca masadan anlaşma sağlanamadan kalkıldı.

Tarafların gün içerisinde nasıl bir yol izleyeceği merakla bekleniliyor.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Pascal Nouma ‏@pnouma21
Gunaydiiin, Eto artik zor, sorun sadece sartlar degil, bana soylenen baskan bu transfere sicak bakmiyor. Hayirlisi, En buyuk Besiktas..

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Başkan sıcak bakmıyorsa görüşme niye gerçekleştirilmiş? Olmaz öyle şey.

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Fotomaç, Hürriyet, Vatan

Bu 3'ünün haberlerini çok kaale alma.