Umarım gerçektir...Samsung'un yeni sanal asistanı gerçek mi, gerçekse düşünceleriniz neler?
Değişik bir şey olmuş..Samsung'un yeni sanal asistanı gerçek mi, gerçekse düşünceleriniz neler?
bu erkekmi herkes öyle diyoda .)Samsung'un yeni sanal asistanı gerçek mi, gerçekse düşünceleriniz neler?
Umarım değildir, internette gördüğüm fotoğraflar pek de erkeğe benzemiyor.bu erkekmi herkes öyle diyoda .)
bilmiyorum da aynen değildirUmarım değildir, internette gördüğüm fotoğraflar pek de erkeğe benzemiyor.![]()
İnşallah Bixby'den daha kullanışlı olur.Samsung'un yeni sanal asistanı gerçek mi, gerçekse düşünceleriniz neler?
Vasat bir programdı. Ayrıca güncellemeleri de gelmedi. O dönemki telefonlara tuş olarak eklenmişti fakat kimsenin kullandığını düşünmüyorum.İnşallah Bixby'den daha kullanışlı olur.
He.Vasat bir programdı. Ayrıca güncellemeleri de gelmedi. O dönemki telefonlara tuş olarak eklenmişti fakat kimsenin kullandığını düşünmüyorum.
Asistana yüz eklemek zorunda mıydı bunlar şimdi bazı şahsiyetler asistana aşık olup evlenicekSamsung'un yeni sanal asistanı gerçek mi, gerçekse düşünceleriniz neler?
Bu 3d avatar bildiğim kadarıyla bixby nin yerine geçmeyecek maalesef. Ve hatta samsung bu asistanı ilerde reklamlarında bile görmeyebilirmişiz. Kaynak:Samsung'un yeni sanal asistanı gerçek mi, gerçekse düşünceleriniz neler?