Samsung'dan telefon almak...?

efrasiyap26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
samsungdan telefon alsaydınız hangi telefonu tercih ederdiniz... f/p açısından mesajlarınızı bekliyorum...

Private-B

Doçent
Reaksiyon puanı
1
galaxy serileriden en iyi olanlardan s2 veya s3

freddie80

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
note 2 gerçekten en iyi telefon şuanda, tabi telefon diyebilirsek kocaman boyutuna rağmen:)

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
arkadaş bi ücret belirtseydinde ona göre yazsaydık cevap. he ücret olayında sıkıntın yoksa s3 al derim bitti:) note ve note 2 çok büyük.o cep telefonuysa nokia 8210 ne :D ? sorarım size

1e1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
windows8'li olanı alırdım :) en azından stabil olurdu android hantallığını çekmezdim. :p

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
F/P performans açısından en pahalı modelleri mi öneriyorsunuz yani? :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Galaxy S2 (i9100) mantıklı. her ne kadar güncelleme S3 gibi çabuk gelmese bile sağlam bir makina fiyat olarak belki sıfırını 1000 liraya bile bulabilirsiniz.

3xpired

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Desire X bayağı uygun. Sana yeterse özellikleri. :)

tzdndm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben koyu bir htc kullanıcısıyım ve one x kulanıyorum, geçen sene 7" galaxy tab p1010 da kullandım. iksinin arası bir büyüklükte cihaz bence bu kategoride mobil cihaz isteyenler için uygun olur diye düşünüyorum. Bu nedenle bence 5.5" ekran bu iş için en ideali.. Şu an param olsa ve piyasa hiç one x kalmasa s3 yerine note2 alırdım. fakat note2 de bencen en gereksiz şey kalemi. çünkü o kalemin yıvasının zamanla yalama olabilir.ve kalem düşebilir. yada kalem kaybolursa orjinal bulmak zor ve çok pahalı olacaktır. çünkü bu sektörde firmalar genellikle aksesuar dan parayı götürüyorlar vs vs. asus p535 kullanmıştım. kalem kaybolunca orjinalide yoksa nasıl olduğunu iyi biliyorum. ama dediğim gibi s3 mü note2 mi derseniz note2.. daha büyük ekran çünkü.

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
E250. Fiyat - Performans açısından üstüne tanımam.

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Galaxy S2 (i9100) mantıklı. her ne kadar güncelleme S3 gibi çabuk gelmese bile sağlam bir makina fiyat olarak belki sıfırını 1000 liraya bile bulabilirsiniz.

Bin liraya bulursun. Yurtdisinda 650/700 arasi

Ben s3 aldim simdi note2 cikti. Keske note2 bekleseydim

Fiyatlarida ayni s3 note 2

Kontrati bitince note2 alirim artik yada note 3 bekleycez

eXen

Asistan
Reaksiyon puanı
4
note2 olmadı s3.

ben koyu bir htc kullanıcısıyım ve one x kulanıyorum, geçen sene 7" galaxy tab p1010 da kullandım. iksinin arası bir büyüklükte cihaz bence bu kategoride mobil cihaz isteyenler için uygun olur diye düşünüyorum. Bu nedenle bence 5.5" ekran bu iş için en ideali.. Şu an param olsa ve piyasa hiç one x kalmasa s3 yerine note2 alırdım. fakat note2 de bencen en gereksiz şey kalemi. çünkü o kalemin yıvasının zamanla yalama olabilir.ve kalem düşebilir. yada kalem kaybolursa orjinal bulmak zor ve çok pahalı olacaktır. çünkü bu sektörde firmalar genellikle aksesuar dan parayı götürüyorlar vs vs. asus p535 kullanmıştım. kalem kaybolunca orjinalide yoksa nasıl olduğunu iyi biliyorum. ama dediğim gibi s3 mü note2 mi derseniz note2.. daha büyük ekran çünkü.

bırak allahını seversen kalem hiç düşer mi :)

slipknot44

Asistan
Reaksiyon puanı
1
f/p olarak baktığında 1300 tl civarında yurtiçi kayıtlı s3 bulabilirsin o yüzden kesinlikle s3. ama bir şeyi merak ettim, neden samsung?

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Galaxy W,Ace 2,Galaxy S2,Galaxy Note,Galaxy Beam,Galaxy Mini 2,Galaxy Ace Plus.

S2 ve Note 1000 TL civarı bulunuyor.

tzdndm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Belli olmaz, belki kaybolu düşer vs.. yani olmayacak diye bir şey yok.. satın aldıktan sonraki zamanlarıda hesap etmek gerekir.. ihtimal ihtimal dir diyorum sadece.. ben asus p535 in kaleminin siyah ucunu kırdığımda bir daha aynı kalemden orjinal bulamadım. internette ikinci el sitesinde 3'lü paket buldum onlarda aynı değildi. yani diyeceğim şu ki; alınacaksa tek parça bar tipinde bir şey almak en güzeli. çok oynar dönerli mekanizmalı ürünler de aynı şekilde can sıkabiliyorlar.

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Kalem neden mi düşsün? :)
Hiç mi PDA kullanmadınız pirim diyeceğim, vazgeçtim demiyorum. Gençliğim e-bay'de ucuz ve iyi kalem aramakla geçti. Her telefon değiştirmede hemen kalemlerden 4-5 tane almak..

thex

Asistan
Reaksiyon puanı
0
wave 2 aldım nefret ettim. androidli alda rahat et