efrasiyap26
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
samsungdan telefon alsaydınız hangi telefonu tercih ederdiniz... f/p açısından mesajlarınızı bekliyorum...
Galaxy S2 (i9100) mantıklı. her ne kadar güncelleme S3 gibi çabuk gelmese bile sağlam bir makina fiyat olarak belki sıfırını 1000 liraya bile bulabilirsiniz.
ben koyu bir htc kullanıcısıyım ve one x kulanıyorum, geçen sene 7" galaxy tab p1010 da kullandım. iksinin arası bir büyüklükte cihaz bence bu kategoride mobil cihaz isteyenler için uygun olur diye düşünüyorum. Bu nedenle bence 5.5" ekran bu iş için en ideali.. Şu an param olsa ve piyasa hiç one x kalmasa s3 yerine note2 alırdım. fakat note2 de bencen en gereksiz şey kalemi. çünkü o kalemin yıvasının zamanla yalama olabilir.ve kalem düşebilir. yada kalem kaybolursa orjinal bulmak zor ve çok pahalı olacaktır. çünkü bu sektörde firmalar genellikle aksesuar dan parayı götürüyorlar vs vs. asus p535 kullanmıştım. kalem kaybolunca orjinalide yoksa nasıl olduğunu iyi biliyorum. ama dediğim gibi s3 mü note2 mi derseniz note2.. daha büyük ekran çünkü.