Samsung'dan Galaxy S4 Açıklaması

Bu konuyu okuyanlar

cavess

Müdavim
Katılım
5 Nisan 2013
Mesajlar
1,046
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Samsung'dan Galaxy S4 Açıklaması



Samsung, yeni telefonu Galaxy S4'ün bazı Wi-Fi ağlarında bağlantı sorunları yaşadığı yönündeki iddiaları kabul etti. Bir açıklama yayınlayan Samsung, bakalım neler demiş?
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim de s4'üm var airtes modeme hiç bağlanmıyor bi modemi resetledim ama değişiklik yok yine bağlanmıyor bu sorunun bi çözüm yolu var mı?
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
millet orjinal s4 den giremiyor modemim airtes bende şifremi giriyorum kimlik doğrulandı kaydedildi falan diyor yine güvenli şifre diyor şimreyi giriyorum wpa psk nedir işte ondan korumalı şifre yine çıkıyor ne yapmam gerekir başka yerlerde giriyor evden modemden galaxy s4 clon nete modeme bağlanamıyorum çözüm bilen varsa bilgilendirirse bu konu da çok iyi olur .
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
:(admin yardım et kafayı yıycem samsung s4 zoom wifi baglantı sorunu yasamaktayım cihaz 1 sene modeme baglı bir sekilde calıstı bir anda wifi gitti baglantı kuruldu diyor ama internete giremiyorum resetledim fabrika ayarlarına dondum root ladım 4 gundur yoruldum allah rızası ıcın bır yardım edın:(:(:(:(:(:(:(
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende s4 kullanıyorum nefret ediyorum artık bu telefondan wifi açıyorum kullanabileceğim baglantılar gözükmüyor yanımdaki bütün telefonlar baglanıyorken ben baglanamıyorum..? bi çözüm varmı
 
Üst