bozkan33
Asistan
sibersuçlara şikayet edildin,gülümseOnda benim katkım var![]()
![]()
sibersuçlara şikayet edildin,gülümseOnda benim katkım var![]()
![]()
sibersuçlara şikayet edildin,gülümseDiktatör yazdigi
Diktatör yazınca da erdoğan tayyip vs. çıkıyor![]()
wirelessin yanındaki telefon simgesi ne anlama geliyor.bazen benim telde de oluyorHadi bakalım bir de osmanlı yazın neler çıkıyor devamında buradan yak.
Ekli dosyayı görüntüle 30554
Bu da devamı
Ekli dosyayı görüntüle 30555
bende general mobile almıştım 100 tl lik a-101 tabletinden farksızdı.Oyunlarda kasıyor.Çift hat mı ne vardı ama benim bir hattım daha doğru çalışmıyordu.Kamerası kasıyor falan bedava verseler almamValla GM 5 Plus ı daha bugün sattım. Birincisi kronik batarya sorunu var. 1 sene olmadan batarya resmen öldü. Garanti kabulde etmiyor. Ikincisi şebeke problemi var görüşme esnasında kesilmeler oluyor ve buda kronik. İnternette hemen hemen herkes bu 2 problemi yaşıyor. Garantide kabul etmiyor. O yüzden bir daha GM markalı telefon almam.
Bende de çıkmıyordu, klavye ayarlardan varsayılanları sıfırla dedim artık çıkıyorvay sizi gidi fetöşçüler
bende niye çıkmıyor
Sonra ki kelime tahmini kapalı olabilir.vay sizi gidi fetöşçüler
bende niye çıkmıyor
GM 5 Plus dgm5p var iki huysuz teknolji den anlamayan teyzede memnunlar o gm hangi modeli?
sibersuçlara şikayet edildin,gülümse
Wifi araması demek. Sinyali güçlendirmek için wifi'yi baz istasyonu gibi kullanıyorwirelessin yanındaki telefon simgesi ne anlama geliyor.bazen benim telde de oluyor
Ses kalitesini HD yapıyor çok da mühim bir şey değil açıkçası.wirelessin yanındaki telefon simgesi ne anlama geliyor.bazen benim telde de oluyor
ciddi ciddi bunu tartışmıyorsunuz degil mi?
ama her zaman gozumuyor.1-2 ye görünüp kayboluyorSes kalitesini HD yapıyor çok da mühim bir şey değil açıkçası.
yukarıda sesi hd yaptığı söylenıyor.yanlış mı?Wifi araması demek. Sinyali güçlendirmek için wifi'yi baz istasyonu gibi kullanıyor
Her ikisini de yapıyor sinyali güçlendiriyor ve hd aramalar yapıyor.ama her zaman gozumuyor.1-2 ye görünüp kayboluyor
--- Gönderi Güncellendi ---
yukarıda sesi hd yaptığı söylenıyor.yanlış mı?
peki bu NFC nedir ne işe yarıyor ?Her ikisini de yapıyor sinyali güçlendiriyor ve hd aramalar yapıyor.
Telefondan kredi kartı gibi alışveriş yapıp ödeme yapılıyor. Veri paylaşımı yapılıyor. Çok da mühim bir şey değil bu da bunu destekleyecek uygulama yok pekpeki bu NFC nedir ne işe yarıyor ?
Samsung'a kayyum atansın!
Yapıkredinin mobil uygulaması destekliyor bildiğim.Telefondan kredi kartı gibi alışveriş yapıp ödeme yapılıyor. Veri paylaşımı yapılıyor. Çok da mühim bir şey değil bu da bunu destekleyecek uygulama yok pek