Samsunga yuh olsun

hasburcan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Adamlar telefon çıkarıyor sonrada unutup gidiyor .Note kullanısıyım ama telefonuma güncelleme artık gelmiyecekmiş .. rakip firması apple 4 yıl önceki çıkarttığı cihaza bile yeni çıkaracağı sürümü veriyor ... Yuhh sana samsung.. iphone 5 çıksın notemu satıp(tabi nekadar edecekse 2.el piyasası samsungun nerdeyse yarı fiyatı) onu alıcam ..en azından evladiyelik olur yıllarca sorun olmadan kullanırım:mad:

Mateist

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
238
galaxy note a nasıl güncelleme nasıl verilmez?

bLaCkSouL

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Adamlar telefon çıkarıyor sonrada unutup gidiyor .Note kullanısıyım ama telefonuma güncelleme artık gelmiyecekmiş .. rakip firması apple 4 yıl önceki çıkarttığı cihaza bile yeni çıkaracağı sürümü veriyor ... Yuhh sana samsung.. iphone 5 çıksın notemu satıp(tabi nekadar edecekse 2.el piyasası samsungun nerdeyse yarı fiyatı) onu alıcam ..en azından evladiyelik olur yıllarca sorun olmadan kullanırım:mad:

Kim dedi güncelleme gelmeyecek diye? 2.3 ile gelen Galaxy Note 4.0 güncellemesini aldı ve Samsung 4.1 güncellemesinin geleceğini de onayladı. Gayet de geliyor güncellemeler.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
daha yeni güncelleme geldi ve jb desteği de gelecek ne destek vermemesinden bahsediyorsun :D

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Samsung yasaklanmalı :P

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Samsung Apple karalamaktan kendi ürünlerini unutur olmuş.

thepolice2

Doçent
Reaksiyon puanı
1
iPhone 3GS kullanıyordum. iPhone 4 çıktığında anten sorunlarından dolayı Android kullanmaya karar verdim. 4s çıkana kadar Android kullandım. Güzel bir işletim sistemi. Fakat çok fazla Android işletim sistemli telefon olduğu için bazen telefonlar kenara atılabiliyor. iPhone alamayanlar için iyi bir işletim sistemi.

oduncu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Her ne kadar samsung bazı cihazlara bi yere kadar güncelleme versede bu işi yapan geliştirici gruplar var. Galaxy S kullanıcısıyım ve version 4.0.3 (cynogen mod). jeli bon çıktığında da onu da benimki gibi eski modellere portlamalarını bekliyorum. bundan yıllar sonra samsung Note için desteği kesse bile ufak bi araştırma ile en son sürümü kullanma imkanın var.

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Kim dedi güncelleme gelmeyecek diye? 2.3 ile gelen Galaxy Note 4.0 güncellemesini aldı ve Samsung 4.1 güncellemesinin geleceğini de onayladı. Gayet de geliyor güncellemeler.
başlık kilitlenmeli ve gereksiz üyeler yasaklanmalı.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
iphone 3gs mi hala kullanıyorum. her ihtiyacımı görüyor. gibi alın 3gs. neden bu kadar büyük paralar döküp her sene telefon değiştiriyorsunuz anlamış değilim.
ayrıca 3gs ye bile destek hala sona ermedi. şeyden mi acaba. android bir den çok telefona çıkıyor. ios ise sadece bir tek telefona. ios burda daha avantajlı.

barbunyaza

Asistan
Reaksiyon puanı
0
şu anda samsung böle bişi yaparsa ticari anlamda yanlış olur. note a note2 çıktıgında güncelleme gelmeyecegini bilen adam bunu note 2nınde basına gelebılecegını dusunerek almaz ve note2 satışları düşer. büyük ihtimalle böyle bir olay yok ama kimsede çıkıp son sürümleri eski modellere kurabilirsin demesin çok anlamsız. kurdun diyelim nasıl kullanıcaksın performansı nasıl olacak. ve ayrıca android telefonlarda her zaman yeni sürüm sorunu olmuştur buda inkar edilmesin.

mdkbet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
89
apple fanatiklerine gün doğmuş
yanlış haberi bile karalama kampanyası için kullanmaktan çekinmemişsiniz bravo

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Güncelleme zamanla gelir zaten geleceğini de Samsung duyurmuştu.Ha sen ben her gün güncelleme isterim dersen o başka. :D

hasburcan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hep güncelleme geliyor diyen kişiler s2de var kardeşimde peki o telefona neden jealbean gelmiyeceği kesinleşti ? s3 çıktı s2 unutuldu çünkü arasında note isimle telefon var note2 çıkacak note ile arasında s3 var s4 çıkacak arasında note 2 var yani telefon sürekli üretiliyor ama eskiside unutuluyor bu olağan bişey .. bence bu politika yanlış .. s3 çıkardın bari biraz bekle note 2yi öle çıkar dalga geçermiş gibi ... s4 haberleri yalanlandı ama ateş olmayan yerden duman çıkmaz belki şuan hazır s4 ama note 2yi herkes alınca s4 yapım aşamasında diyecekler .. bu iş böle .. apple bu konuda mantıklı tek telefon çıkarıyorlar (ip5 aşırı pahalı) ama mantıklı

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
yürü be kardeşim helal sana bıktım şu samsungun saçmalıklarından aldık teli kaldık güncellemesiz

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Hep güncelleme geliyor diyen kişiler s2de var kardeşimde peki o telefona neden jealbean gelmiyeceği kesinleşti ? s3 çıktı s2 unutuldu çünkü arasında note isimle telefon var note2 çıkacak note ile arasında s3 var s4 çıkacak arasında note 2 var yani telefon sürekli üretiliyor ama eskiside unutuluyor bu olağan bişey .. bence bu politika yanlış .. s3 çıkardın bari biraz bekle note 2yi öle çıkar dalga geçermiş gibi ... s4 haberleri yalanlandı ama ateş olmayan yerden duman çıkmaz belki şuan hazır s4 ama note 2yi herkes alınca s4 yapım aşamasında diyecekler .. bu iş böle .. apple bu konuda mantıklı tek telefon çıkarıyorlar (ip5 aşırı pahalı) ama mantıklı

Hem S2 hem de Note için sene sonuna doğru Jelly Bean güncellemesinin geleceğini resmi olarak duyurdu Samsung. Bu cihazları kullanıyorsanız bunun haberini sağda solda okumamış olmanıza imkan yok... Ancak sıkıntınız güncelleme değilse orasını bilemeyeceğim.

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
bu sitede samsung sevmeyenler var ve biz sevenlerin hevesini kaçırmak için ordan burdan sallıyorlar klavyeye yasak mı var sanki veya konu açmaya engel mi var bas tuşa tuş bedava konu bedava beyin bedava :D

hemen bir hatırlatma yapıyorum :D:D:D
[video=youtube;u_FwV2Oc3Bc]http://www.youtube.com/watch?v=u_FwV2Oc3Bc[/video]

CuMaAli

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bende Samsun'a yuh olsun anladım. Ne yaptı size memleketim diyecektim. :)

hasburcan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu sitede samsung sevmeyenler var ve biz sevenlerin hevesini kaçırmak için ordan burdan sallıyorlar klavyeye yasak mı var sanki veya konu açmaya engel mi var bas tuşa tuş bedava konu bedava beyin bedava :D

hemen bir hatırlatma yapıyorum :D:D:D
[video=youtube;u_FwV2Oc3Bc]http://www.youtube.com/watch?v=u_FwV2Oc3Bc[/video]
arkadaşım beyin bedava ama telefon parayla ..yoldan bulmuyoruz biz parayı bu konuyu açmamın sebebi s3 alısam uzun soluklu bir telefon olacağımı ?

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
arkadaşım beyin bedava ama telefon parayla ..yoldan bulmuyoruz biz parayı bu konuyu açmamın sebebi s3 alısam uzun soluklu bir telefon olacağımı ?
olayı araştırmadan farkında olmadan feryat-ı figan ettin ortalığı ayağa kaldırdın benim tepkim buna bizde parayı yolda bulmuyoruz herkes bir şekilde kazanıyor

cglrbae

Asistan
Reaksiyon puanı
0

başlık kilitlenmeli ve gereksiz üyeler yasaklanmalı.

http://www.sammobile.com/2012/09/12...axy-s-iii-in-october-galaxy-s-ii-in-november/

mehmet0321

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Konuyu açma sebebin s3 almak değil bu:

"Adamlar telefon çıkarıyor sonrada unutup gidiyor .Note kullanısıyım ama telefonuma güncelleme artık gelmiyecekmiş .. rakip firması apple 4 yıl önceki çıkarttığı cihaza bile yeni çıkaracağı sürümü veriyor ... Yuhh sana samsung.. iphone 5 çıksın notemu satıp(tabi nekadar edecekse 2.el piyasası samsungun nerdeyse yarı fiyatı) onu alıcam ..en azından evladiyelik olur yıllarca sorun olmadan kullanırım:mad: "

Daha doğrusu ortalığı karıştırmak.