Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kullanan olduğunu sanmıyorum ama katlanabilir telefonlar bana her zaman kumar gibi gelmiştir. Risk alıyorsun onu alırken. Bilmiyorum kullanan var mı ya da çevresindeki arkadaşları kullanan var mı ama bana göre çok sakat bir olay. O kadar para verip yalan olabilir telefon. Bence ona vereceğin parayla daha güzel telefonlar alabilirsin
Falanca sayı kadar açma kapama sunmalarından dolayı almam şahsen kimine göre ömürlü olacakken kimine göre ömrü kısa olur, katlanır telefonlar iyi hoş ama katlama sayısı vermeleri saçma daha çok yol alınması lazım bence
eylül ayından beri kullanıyorum. bir sıkıntı yaşamadım. şarj güzel. cihaz yağ gibi akıyor. dış ekrana alışman lazım. ben öneririm. stand + s pen li kılıfla kullanıyorum biraz kaba kalıyor.
birde android de alışmadığımız ayarlar var. onlara da çabucak adapte oluyorsun.
günde 100 kere açsan kapasan bile denilen sayılara ulaşamıyorsun 5 yılda. ayrıca kapak ekranı ile günlük işlerini zaten halledebiliyorsun.