Samsung Wonder mi? S mi?

SarperLevent

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle merhaba forumu üzün süredir takip ediyordum ama daha üye olmak nasip olmadı şimdi bir sorunum oldu ve size sormak istedim. Şu an Samsung Omnia i900 kullanıyorum ama değiştirmeye karar verdim değiştirme nedenim arkadaşlarımın telefonları iPhone, Galaxy S3 falan bende arada çok eziliyordum denebilir biraz da pek severek kullanmadığım bir telefon. İki telefon arasında kaldım sizce hangisini almalıyım 2. el almayı düşünüyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Wonder'ın işlemci daha iyi sanırım, S'inde ekranı daha güzel =) kararı sen ver :D

cuhadar

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Bir wonder kullanıcısı olarak söylüyorum. Güncelleme olsun diyorsan Wonder 2,3,6 sürümünden ileri geçmiyor. Tek çekirdek sorun değilse alabilirsin. Hızı falan iyi sayılır ancak bazen donmalar oluyor 1,4 ghz olması son sürat anlamına gelmesin normal bir hızı var. Şarjı çok uzun gitmiyor. Wi-Fi benim telefonda dün bir sorun çıkardı internette kod aradım düzeltmek için.

Ama son karar senin tabiki de. işlemci sıkıntı olmaz diyorsan atrix alabilirsin daha ucuza

SarperLevent

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben 15 yaşındayım daha çok kullandığım şeyler oyun oynamak fotoğraf çekmek bunlar hangisinde daha iyi olur? Android yükseltmek tam olarak ne işe yarıyor? yükseltmesem ne gibi eksikleri olur?

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
kardeş ben wonder aldım pişman oldum 700 tlya al bir motorola atrix bak keyfine tim lerde olyormuş
1ghz çift çekirdek
16gb hafıza
1gb ram
gorilla glass daha ne olsun olmadı sola al

SarperLevent

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok güzel telefonmuş ama 2. elini bulmak biraz zorlayacak beni gerçi diğer telefonların da 2. elini zor bulacam gibi ama bakıcam ama arkadaşlarım bana alma falan dediler samsungdan vazgeçme en kötü ihtimal iPhone 3GS buluruz dediler ne yapsam karar veremedim.

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
wonder kullanıyorum.şarj süresi dışında bi problem yok kii şarj problemi zaten bütün akıllı telefonların problemi. he bu arada arkadaşın dediği gii yasal olarak yeni android güncellemesi yok.

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Anlasilan pek androidten filan anlamiyorsun. Android alacaksin sorunlarla karsilacaksin(donma olsun uygulamalari kendi kendine kapatmasi olsun(bunlar s3 te bile oluyor)). Arkadaslarinin dedigi iphone 3gs tam sana gore kullanmasi kolay cok sorun cikarmaz. Bana gore yuksek segment android telefon alinmadiktan sonra iphone 3gs en iyisidir. Android ozgurluk demek rom yuklemekdikten root yapmadiktan sonra androidin hic bir anlami yok.

byuCk

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Kardeşim işlemciyi felan bırak. Ben Wonder kullanıyorum. Ram 512 mb. Ama İşlemciden çok ramın onemli olduğunu anladım bir telefonda. Ne tavsiye ediyorsun diyorsan Ace 2 al çok değil 100 lira fazla vereceksin. Ram 768mb

SarperLevent

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Motorola atrixe karar verdim bulamazsam Galaxy wonder o da olmazsa iPhone 3GS alıcaz teşekkürler.

byuCk

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Wonder yerine ace2 alın. Ben şu an çok pişmanım 100 lira daha vermediğime. Aynı duruma düşmeyin.

Akheria

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende wonder kullanıcısı olarak arkadaşların dediği gibi şarj sorunu haricinde memnunum. Samsung orjinal rom olarak 2.3.6 üstünü çıkarmadığı için custom rom cm 4.1.2 kullanıyorum ve gayette memnunum ama 512 mb ram olduğu için biraz düşük geliyor. Sana tavsiyem işlemciden önce telefonun ramine dikkat etmen

Vefasiz

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Wonder kullanıcıyım ve kesinlikle tavsiye etmiyorum..Açıkcası android tabanlı bir telefon alacaksan.En a 1 GB ram olsun.. + Wonderin ekranıda öyle kaliteli değil