Samsung Wi-fi 5.0 almayı düşünüyorum. Yanlız cihaz sadece wi-fi olduğu zaman mı internete bağlanacak ? Telefonlarda mobil şekebelerden internete girebiliyoruz bu cihaz telefon olmadığı için internete nasıl giriceğimi merak ediyorum. Her istediğim yerde internete bağlanamıyacağım sanırım. Cihazın açıklamalarına bakarken, şu yazıyı okudum;
"
"
Favori sosyal ağ servislerinize Galaxy S wifi 5.0 üzerinden doğruca erişin. Ailenizi ve arkadaşlarınızı nerede olursanız olun takip edin."
Şimdi facebook & twitter a istediğim her yerden bağlanabilecek miyim ? Sanırım her yerden bağlanabileceğim ama bu facebook twitter ve friendfeed vb popüler sitelerle sınırlı olacak.
Bende nerede olursam olayım, internete girebilmeyi istiyorum. Örneğin otobüste seyahat ederken internete girebilmeliyim yolda yürürken vs. Bu sadece wi-fi olan alanlarda sınırlı olmamalı. Konu hakkında bilgilendirmenizi çok rica ediyorum, teşekkürler..
Şimdi facebook & twitter a istediğim her yerden bağlanabilecek miyim ? Sanırım her yerden bağlanabileceğim ama bu facebook twitter ve friendfeed vb popüler sitelerle sınırlı olacak.
Bende nerede olursam olayım, internete girebilmeyi istiyorum. Örneğin otobüste seyahat ederken internete girebilmeliyim yolda yürürken vs. Bu sadece wi-fi olan alanlarda sınırlı olmamalı. Konu hakkında bilgilendirmenizi çok rica ediyorum, teşekkürler..