ibozer
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 1
Bu aralar telefon almayı planlıyorum.Wave 3 seçeneği çok aklıma yattı fakat Bada işletim sistemi beni kararsızlaştırıyor biraz sizlerin önerisi nelerdir ?
ilk akıllı telefon deneyimim olacak bundan dolayı titizlik yapıyorum birde kese meselesi var o yüzden telefon alma işini ertelemek daha mantıklı geldi 1-2 aya yeni çift çekirdekli modeller çıkınca fiyatlarda değişiklik olması ümidi var bende =)Kesinlikle android'li bir telefon düşün. wave 3'ün donanım özellikleri iyi ama bu zamandan sonra bada filan kesmez eğer teknolojiyle biraz alakalıysan.
Bunu Samsunga sormak lazım bence.Google'ın Motorola'yı satın almasıyla android karşına başka bir işletim sistemi geliştirme düşüncesi var gibi geliyor yerin kulağından gelenlerde bunlar zaten =DNiye Bada , Android değil ?
orası öyle ama android market'te spam programlar var samsung bu konuda dikkatli farkları bi o var galiba =DBada büyüyünceye kadar Android alır başını gider..
orası öyle ama android market'te spam programlar var samsung bu konuda dikkatli farkları bi o var galiba =D