Samsung Wave 3 Önerir misiniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ibozer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ibozer

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bu aralar telefon almayı planlıyorum.Wave 3 seçeneği çok aklıma yattı fakat Bada işletim sistemi beni kararsızlaştırıyor biraz sizlerin önerisi nelerdir ?

ibozer

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bada 2.0 hakkında kimsenin bir fikri yok mu?

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Niye Bada , Android değil ?

quadrack

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kesinlikle android'li bir telefon düşün. wave 3'ün donanım özellikleri iyi ama bu zamandan sonra bada filan kesmez eğer teknolojiyle biraz alakalıysan.

ibozer

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kesinlikle android'li bir telefon düşün. wave 3'ün donanım özellikleri iyi ama bu zamandan sonra bada filan kesmez eğer teknolojiyle biraz alakalıysan.
ilk akıllı telefon deneyimim olacak bundan dolayı titizlik yapıyorum birde kese meselesi var o yüzden telefon alma işini ertelemek daha mantıklı geldi 1-2 aya yeni çift çekirdekli modeller çıkınca fiyatlarda değişiklik olması ümidi var bende =)

Niye Bada , Android değil ?
Bunu Samsunga sormak lazım bence.Google'ın Motorola'yı satın almasıyla android karşına başka bir işletim sistemi geliştirme düşüncesi var gibi geliyor yerin kulağından gelenlerde bunlar zaten =D

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Bada şuan güncelleme konusunda yetersiz , tüm dünyada millet imza topluyor güncelleme için :)

şuan Alabileceğin bence 3 cihaz var ; LG Optimus Black , Sony Ericsson Xperia Neo veya Bütçene göre Neo V , bide belki ince zarif ve işlemcisi 1,4ghz olmasıyla düşünebileceğin Samsung Galaksi W modeli. ,

ve yine bana göre bir telefonda internete girmek hızlı olmalı (Flash dosyaları rahat açabiliyor olmalı) , bide oyun performansı önemli.

Bütçen 800+ üzeriyse tabi farklı alternatiflerde var.

ibozer

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Samsung sanki elimde kalır emin olamıyorum bekleyip bikaç ay bekleyip[yüce sabır özellikleri teşkil eder =D ] iPhone 4 mü alsam acaba =S

turgutreisfb

Profesör
Reaksiyon puanı
37
Ayni parayla cokdaha perfrmans alabilecegin android cihazlar mevcut

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Bada içerik konusunda zengin değildir bunu bilmeniz gerekiyor... Bunun dışında hız ve kullanım kolaylığı açısından sizi tatmin edecektir... Android içerik zengini fakat bu içerik yeterince denetlenmiyor ki bu durumda kullanıcıların özel bilgilerinin çalınmasıyla sonuçlanıyor... Fakat dikkatli olursanız bu pek sorun çıkarmaz...

Bada sizi sınırlar
Android sınır tanımaz

MuStAfAA

Doçent
Emektar
Reaksiyon puanı
17
Bir bada teknik destekçisi olarak belki konularımı görmüşsünüzdür . Hala wave 2 ve wave içib bada 2 güncellemesi bekliyoruz ancak kendi yöntemlerimizle yüklüyoruz falan falan ama işe yaramaz emin ol . Uygulama ve oyun bekliyorsan hayal kırıklığına uğrarsın . Ancak Wave serisi kadar kaliteli sağlam telefon hiçbir markada yok . Senin kararın :)

ibozer

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bende wave kullanan yazılımcı bir tanıdığıma sordum o da kullansan seversin dedi ama bada evet pek uygun değil sanki =D

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
452
Bada büyüyünceye kadar Android alır başını gider..

sereg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
badadan bihaber potansiyel kullanıcı kitlesi,bada nın ıcındeyım aylardır,davulun sesi uzakdan hoş gelir,tecrübelerimi aktarayım. samsung bada 2 yi defalarca erteledi söz verdiği tarihden 1 sene kadar ve hala türkiye ye resmi bada 2 gelmedi,diğer ülkelere de baskıdan dolayı uydurukdan hatalarla dolu bir bada 2 çıkardı,nerden mi biliyorum cünki telefonuma italya fw si yükledim beklemekden sıkıldıgım için.Bu da su anlama gelıyor,samsung bu sistemi ve kullananları ıkıncı planda tutuyor androide karsı yedekde ,başı sıkıstıgında gereken onemı verecek.Bakalım ne eksileri varmış bada 2 nin; ilk olarak flash player versiyonu 10.1,youtube ve elle sayılacak site haricinde video izleyemiyorsunuz.sene 2012 sen bir işletim sistemi cıkaracaksın ve bu flash 11 i desteklemeyecek :) ikinci olarak bada2 de ram sıkıntısı var,actıgınız uygulamaları kapattıkdan sonra bu uygulamaların kullandıgı rami sistem bosaltmıyor ve kasalar restart lar ve ana menuye atma gibi buyuk sorunlarla karsılasıyorsunuz.Bu durum gercekden cok can sıkıcı ve cok onemlı,cunkı zaten cok az sayıda olan kalıtelı uygulamaları telefonu yenıden baslatmadan kullanamıyorsunuz,widgetları falan kaldırın ana menuden dıyorlar cozum olarak ama bır kac uygulama kullandıkdan sonra ram doldugu ıcın bu da fayda etmıyor,hem kullanmayacaksam widgetı falan neden boyle bır ozellık koulmus? ayrıca wave telefonların en onemlı artılarından bırı de batarya suresıydı fakat bada 2 ile birlikte diger telefonlardan pek bir farkı kalmadı,bataryayı su gibi içiyor adeta ayrıca oyun tutkunuysanız ve bada nın berbat ram optımızasyon engelını aşıp oyunu acabıldıysenız bazı oyunlarda sızlerı surprızler beklıyor,örnegin sims2 nfs hot pursuit ve bir kac oyunda beyaz ekran sorunu var .oyunu acıyorsunuz o da ne ekran bembeyaz,bu oyunları apps e eklerken samsung hıc mı denemıyor whatsup yerıne getırılen chaton uygulaması kullanılmıyor pek,yaygın değil bir diger eksiği gps sorunu,her ne hikmetse wave telefonlar gps özürlü üretilmiş,diğer telefonlar kısa surede bulurken bu ürünler dakıkalarca beklersınız ancak bulur yerınızı uygulama azlıgı konusunada deyıneyım,bugun apple ın 500 bınden androidın 400 bınden fazla uygulamasına karsın bada nın 15 bın uygulaması var,dıyenler olacak 15 bın neyıne yetmıyor dıye ama ıse yarar uygulama bulmak cook zor bu 15 bın ıcınden,nerdeyse hepsı 5 para etmez,ıse yarar 100 uygulama var yok şimdilik aklıma gelen bunlar,ben bir hata yaptım wave aldım ama sizleri uyarmam gerektıgını hıssettım,bu yazdıklarım benım 9 aylık wave tecrubemdır

benimde ilk akıllı telefonum bada-gts 8500,hevesim kursağımda kaldı,sen bulaşma,ilk akıllı telefon tecrübem akıllı telefondan nefret ettim bada ve wave yüzünden

--- Mesaj Güncellendi ---

S

SDN Okuru

SDN Okuru
gts 8530 aldım 3 ay sonra ekranda saramalar başladı servise götürdüm ekranı değiştirdiler. bada 2.0 sürümünü internetten güncelleme yaptım ve sonuç berbat bişey yapmışlar cihazı iyice yavaşlatıyor bazı eksikleri var bir daha samsun mu TÖVBEEEE