Samsung ve Apple e-SIM İstiyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Hem fiziksel hemde istendiği takdirde e-sim olarak kullanabiliyorsak iyi bir şey olur.

Beholder

Doçent
Reaksiyon puanı
30
[MENTION=390518]Lazzz[/MENTION] çok iyi hayal kuruyorsun

Reaksiyon puanı
10,315
pek hayale benzemiyor ama... neden olmasın, teknoloji bu, kimbilir daha neler göreceğiz, bugün hayal zannettiğimiz...
on yıl bile olmadı, daha dünkü gibi hatırlıyorum, nokia'nın o zamanki başkanı, "beş mp kameradan bahsediliyor, bu sahiden gerçek olur mu bilmem ama, hayalini kurmak bile müthiş birşey" demişti... nokia'nın başkanı şimdi ne hissediyor bilmem ama, telefonlarımız 20 mp kameraya ulaşalı epey oldu! :)

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
[MENTION=390518]Lazzz[/MENTION] çok iyi hayal kuruyorsun
Hayal ? Sen uzun zamandır teknolojiyi takip etmiyorsun sanırım. Yapılabilecek birsey bu. Sim karta bir seri numara verilir. O seri numarayı cihaza girince e-mail devreye girer. At gözlüğü çıkartıp olaylara geniş açıdan bakalım.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
pek hayale benzemiyor ama... neden olmasın, teknoloji bu, kimbilir daha neler göreceğiz, bugün hayal zannettiğimiz...
on yıl bile olmadı, daha dünkü gibi hatırlıyorum, nokia'nın o zamanki başkanı, "beş mp kameradan bahsediliyor, bu sahiden gerçek olur mu bilmem ama, hayalini kurmak bile müthiş birşey" demişti... nokia'nın başkanı şimdi ne hissediyor bilmem ama, telefonlarımız 20 mp kameraya ulaşalı epey oldu! :)
40 mb nokia telefon var. 20 yi geçeli bayagi oldu hocam .

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
ilk akıllı telefonumu aldığımdan beri sim karta kişileri kayıt etmem. Ya Gmail hesabında saklıyorum kişileri yada iCloud ta. yani sim kart artık gereksiz. Bence çok iyi bir uygulama olacak

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Çok yararlı olur şimdi garantiye yolladım cihazı benim nano kart kayıp boşa masrafa girdik.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Rehber de itunes yedekte duruyor nasıl kurtarırım bilmiyorum

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
399
çok oluyorlar bence, apple nano sime geçti ama o nano simin takıldığı hazne kocaman normal sim kadar ne anladım ben bu işten???

tahir40

Asistan
Reaksiyon puanı
19
5G ile birlikle tüm ses ve görüntü; veri olarak taşınacak, GSM olayı kalmayacak, 5G baz istasyonlarından bugün 3G kullandığımız gibi telefondaki modem üzerinden haberleşicez. Simin de gerekliliği sadece kişi tanıma olucağı için bi çaresini bulabilirler. Tabi haftaya olacak iş değil...