Öncelikle herkese merhabalar,
Yaklaşık 1 ay önce 40UE6030 televizyon almıştık salona, şimdi aynısının bir boy ufağı olan 32UE6030 serisi bir televizyon daha almış bulunduk(15 senelik televizyonlar ömürlerini doldurunca)
Tabi iki tane olunca biri de benim bulunduğum oda da olunca bol bol kurcaladık. :mrgreen: DLNA özelliğine sahip ve ethernet girişi bulunmakta televizyonda. Smart Tv değil maalesef
Şimdi sorularıma gelirsek:
1. Televizyonla bilgisayar birbirine çok yakın; ama modemimiz wifi özellikli olduğundan ve konum olarakda televizyonlara uzakta bulunduğundan, Ethernet girişinin bir ucunu televizyona, bir ucunu bilgisayara bağlayıp nasıl internete bağlanabiliriz
2. DLNA özelliğini nasıl kullanabilirim
Evde telefon, bilgisayar bakımından pek bi zengin. 2 adet Samsung telefonumuz var(GT-I9000 ve GT-I9100G) ama custom rom kullandığımızdan Samsung'un içinde yolladığı All Share uygulaması yok.
Evde geniş çaplı bir Ev Ağı kurulumu gerekecek sanırım.
3. Üsteki iki sorudan bağımsız olarak, USB bağlayıp video felan şeçmek istediğinizde arayüz çok yavaş kalabiliyor. Bir çözümü var mıdır?
Yardımlarınızı bekliyorum.
Teşekkürler şimdiden 
Yaklaşık 1 ay önce 40UE6030 televizyon almıştık salona, şimdi aynısının bir boy ufağı olan 32UE6030 serisi bir televizyon daha almış bulunduk(15 senelik televizyonlar ömürlerini doldurunca)

1. Televizyonla bilgisayar birbirine çok yakın; ama modemimiz wifi özellikli olduğundan ve konum olarakda televizyonlara uzakta bulunduğundan, Ethernet girişinin bir ucunu televizyona, bir ucunu bilgisayara bağlayıp nasıl internete bağlanabiliriz

2. DLNA özelliğini nasıl kullanabilirim

3. Üsteki iki sorudan bağımsız olarak, USB bağlayıp video felan şeçmek istediğinizde arayüz çok yavaş kalabiliyor. Bir çözümü var mıdır?
Yardımlarınızı bekliyorum.