Samsung ue-40eh5000 full hd led tv

synchronline

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Evimde philips 3D 102 ekran tv var ama kendi odama tv almak istiyorum PS3 kullanıyorum ve aynı zamanda bluray film izlemeyi seven birisiyim. Bluray filmleri Harici HDD den oynatıyorum. TV nin 3D olmasına gerek yok odamdaki bu tv nin fiyatı bana uygun geldi 102 ekran boyutlarında 999 tl ps3'ü bağlayacağım öyle duracak aradada harici HDD takıp bluray filmlerimi izleyeceğim tek sorum şu arkadaşlar bu tv usb den mkv filmleri oynatır mı acaba normalde filmler mp4 uzantılı ama alt yazıda eklediğimden(embed) gömdüğümden mkv olarak ayarladım hepsini. mkv leri oynatır mı onu bilmiyorum adam yazmamış oraya özelliklerini. nette arattım bi sonuç bulamadım fikri olan var mı ?

http://urun.gittigidiyor.com/ses-go...p_c=samsug&mpch=ads&scxid=14489-145820-2357-0

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
samsung ve lg modelleri mkv formatını sorunsuz oynatıyorlar. yine de en yakın teknoloji markete gidip denemen yararına olacaktır.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
samsung ve lg modelleri mkv formatını sorunsuz oynatıyorlar. yine de en yakın teknoloji markete gidip denemen yararına olacaktır.

fakat bende bir yerde bu modelin bir üst modelinde usb'den mkv formatını oynatamadığını okudum.