Samsung THK kararını işleme koydu

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
mart 2017 de thk kararıyla talep ettiğim telefonumun ücret iadesini 22 ekim 2017 de de samsung servisine s7 edge telefonumu bırakarak ücret iade talebide bulunmuştum. bugün hesabıma para iadesi yapılmıştır.
telefonu bundan 1 yıl önce n11 üzerinden kargo dahil 2625 tl ye satın almıştım fakat faturada 2.704 yazdığından bu fiyat hesabıma yatırılmıştır.
bilgi amaçlı bu konuyu sizinle paylaştım

nextman

Profesör
Reaksiyon puanı
567
hadi geçmiş olsun adalet er ya da geç yerini buluyor arkadaşım keşke bu durumlar yaşanmasa ve hızlı çözüm üretilse.Yine de adınızı sevindim

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
hadi geçmiş olsun adalet er ya da geç yerini buluyor arkadaşım keşke bu durumlar yaşanmasa ve hızlı çözüm üretilse.Yine de adınızı sevindim
teşekkürler
telefonu 4 kez servise göndermiştim.ilkinde parça değişimi yaptılar sonraki başvurularımda arıza yok diyerek geri gönderilmişti.servislerinde işi bilmeyen personel çalıştırıyorlar.birde müşteri temsilcileri bana servisi değişebilirsin demişti.telefon son günlerde arızası iyice artmaya başlayınca mecburen iade ettim yoksa kullanmaya devam edecektim.nede olsa karar elimde ,istediğim zaman para iadesi talebinde bulunabilirdim.gerçi bu yaşananlardan sonra yine samsung s8 almayı düşünmem biraz tuhaf gibi oluyor :D

nextman

Profesör
Reaksiyon puanı
567
teşekkürler
telefonu 4 kez servise göndermiştim.ilkinde parça değişimi yaptılar sonraki başvurularımda arıza yok diyerek geri gönderilmişti.servislerinde işi bilmeyen personel çalıştırıyorlar.birde müşteri temsilcileri bana servisi değişebilirsin demişti.telefon son günlerde arızası iyice artmaya başlayınca mecburen iade ettim yoksa kullanmaya devam edecektim.nede olsa karar elimde ,istediğim zaman para iadesi talebinde bulunabilirdim.gerçi bu yaşananlardan sonra yine samsung s8 almayı düşünmem biraz tuhaf gibi oluyor :D

yooo ben yıllardır samsung kullanmıyordum S4 modeli ile son vermiştim ancak benimkisi tamamen geliştiricilerle alakalı bir konuydu.Zira s8 almanızı tuhaf karşılamam kullandığım için onca aradan sonra her şeyi değiştirmişler bir şans verdim ben de. Şu an mail sosyal medya full mobil veri açık sabah 8 akşam 8 yine de %51 şarj ile bana göre çok güzel bir model .Konu fazla dağılmasın diye S8 kullanıcı kulübünden de görüş alabilirsiniz.

Keyifli forumlar