TeamSnow Pro
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 54
5k samsung önercek var mı?
s10 plus.5k samsung önercek var mı?
şu an zaten indirimde ama karar sizin.14 eylülü bekliyim mi?
Samsung Galaxy S10 Plus 128 GB (Samsung Türkiye Garantili) Fiyatı
Samsung Galaxy S10 Plus 128 GB (Samsung Türkiye Garantili) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
S10 Plus şuan çok iyi bir fiyattta. Bence fiyatı tekrardan artmadan alın. S10 Plus kullanıcısı @grbzz 'un de görüşlerini alabilirsiniz.14 eylülü bekliyim mi?
Samsung Galaxy S10 Plus 128 GB (Samsung Türkiye Garantili) Fiyatı
Samsung Galaxy S10 Plus 128 GB (Samsung Türkiye Garantili) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
geçen yılın amiral gemisi.samsung sonucta berbat olacağı yok ya s10 sonucta 2019 da veya 2018 de cıkmıstı.
bütce fazlasıyla uygun asus rog bilgisayarla bunu beraber alcam. forum hakkında düsünceleri bi yere yazabiliyormuyuz?Eğer bütçe uygunsa S10+ en iyi tercihtir.
14 Eylül'ü neden bekleyeceksiniz ki? Bu indirim kaçmaz bence.
Bilmiyorum hiç ne kadarda açıldığına bakmadım ama uzun sürmüyor pek fazla.samsung sonucta berbat olacağı yok ya s10 sonucta 2019 da veya 2018 de cıkmıstı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@grbzz samsung s10 açılıs hızı iyimi?
sepete eklendiekran desen 2k , çok güzel fotoğraf çekiyor, performanslı daha ne istiyorsun.
Kesinlikle S10+ almanızı öneririm.5k samsung önercek var mı?
hayırlı olsun. İyi günlerde kullan.sepete eklendi Ekli dosyayı görüntüle 115927
teşşekürllerhayırlı olsun. İyi günlerde kullan.
Hayırlı olsun, güle güle kullanın.sepete eklendi Ekli dosyayı görüntüle 115927
teşşekürler. beni 6 7 yıl götürecek tele benziyor.Hayırlı olsun, güle güle kullanın.
BURAYA yazabilirsiniz.bütce fazlasıyla uygun asus rog bilgisayarla bunu beraber alcam. forum hakkında düsünceleri bi yere yazabiliyormuyuz?
2-3 yıl götürür ama 6-7 pek sanmıyorum.teşşekürler. beni 6 7 yıl götürecek tele benziyor.
Cihazı çok yormazsanız 5 6 yıla kadar rahat götürür. Hayırlı olsun şimdiden.teşşekürler. beni 6 7 yıl götürecek tele benziyor.
Hayırlı olsun güle güle kullanın.sepete eklendi Ekli dosyayı görüntüle 115927
2 3 yılı da ben sanmıyorum2-3 yıl götürür ama 6-7 pek sanmıyorum.
sarjı bittiğinde 30 a kadar sarj olup kullanmıyıcam 100 olduktan sonra. hayırlı olsun diyen herkeze teşşekürler.Net 5 sene idare eder seni düzgün kullanımda hyrlı olsn
Bende Konuyu Yeni Gördüm Tekrardan Hayırlı Olsun Hocam Bende Geçen Gün Sipariş Etmiştim Hayırlısıyla Bekliyoruz Gerçekten Bu İndirimle Bu Fiyata Mükemmel Bir Cihaz Olduğunu Düşünüyorum İlerde İndirim Biterse Dolar Yükselirse Fiyatlar Fırlar Haliyle Cihaz Değerlenebilir O Zaman Tadından Yenmez Tekrardan Hayırlı Olsunsarjı bittiğinde 30 a kadar sarj olup kullanmıyıcam 100 olduktan sonra. hayırlı olsun diyen herkeze teşşekürler.
tessekürler hocamBende Konuyu Yeni Gördüm Tekrardan Hayırlı Olsun Hocam Bende Geçen Gün Sipariş Etmiştim Hayırlısıyla Bekliyoruz Gerçekten Bu İndirimle Bu Fiyata Mükemmel Bir Cihaz Olduğunu Düşünüyorum İlerde İndirim Biterse Dolar Yükselirse Fiyatlar Fırlar Haliyle Cihaz Değerlenebilir O Zaman Tadından Yenmez Tekrardan Hayırlı Olsun