Samsung tel. kararsızlık..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yasn11
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aschil

Doçent
Reaksiyon puanı
1
iphone 5c çıkmış plastık ucuz fiyat hangı aralıkta olur veya turkiyeye ne kadarda gelir??özellik bakımından Iphone 5s den altta kalır yanı pek de fazla değil buna ne dersiniz..

Ucuz değil pahalinin ucuzu. 2500 5S 200 5c tahminim ki bu 5c en az 1.800 olur :)
Ucuz sa tabi

Frozia

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O kadar çok general mobile discover tavsiye yorumları görüyorum ki forumda sayısı bile belirsiz.
Bu tavsiye eden arkaslar acaba kullanıyor mu ?
Yani sorun merkezi olan bir modeli tavsiye etmek ne kadar akıl karı ?
Sonuçta sadece sitelerdeki tanıtımlara bakıp ooo tamam iyi telefon bunu tavsiye edem demekle bu iş olmaz.
Söz konusu telefonda değil güven meselesi.
300 TL ye 4 gb ram 2 gb işlemci full hd ekran... olsun adida hiç bilinmeyen marka olsun herkes tavsiye eder herhalde.

Markadan kastım adının büyük olması değil güven meselesi. Bi vesteli Casper tavsiye et sözüm yok. Ama şu general mobile tavsiye etme. O markayı görünce 100 Tl ye satılan çakma cihazlar aklıma geliyor.

Dipnot: şahsi görüşüm.

Telefon GM'nin değil Blu 'nun. GM sadece Türkiye'ye getiren firma.

http://www.vatanbilgisayar.com/cep-telefonu-modelleri?br=GENERAL%20MOBILE Vatan getirmiş beyler çökün :)

TakeRisks

Asistan
Reaksiyon puanı
0
O kadar çok general mobile discover tavsiye yorumları görüyorum ki forumda sayısı bile belirsiz.
Sonuçta sadece sitelerdeki tanıtımlara bakıp ooo tamam iyi telefon bunu tavsiye edem demekle bu iş olmaz.
300 TL ye 4 gb ram 2 gb işlemci full hd ekran... olsun adida hiç bilinmeyen marka olsun herkes tavsiye eder herhalde.

Markadan kastım adının büyük olması değil güven meselesi. Bi vesteli Casper tavsiye et sözüm yok. Ama şu general mobile tavsiye etme. O markayı görünce 100 Tl ye satılan çakma cihazlar aklıma geliyor.

2 gb işlemci??

Dipnot: şahsi görüşüm.​

aschil

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Mesela yani sallıyorum orda anlatmak istedigim o değil

İSS-1

Doçent
Reaksiyon puanı
6

Telefon Türkiye'ye TELPA garantisi ve teknik desteği ile gelmekte. Sadece forum üyeleri değil, bilişim sektöründe telefon üzerine kafa yoran çoğu kişinin tavsiye ettiği bir telefon.

Sorun merkezli nasıl oluyor onu anlamadım ? Telefon ne sorun çıkartmış neler yaşanmış tecrübeleriniz nedir ?

Ben yaklaşık 2 ay kullandım geyat iyi bir cihaz hem kullanılabilirlik hem performans gayet iyiydi.

Sadece marka ismi ile hareket edip önyargılı olmak mantıklı değil. Sonuçta yapılan testlerde aldığı skorlar ortada Çin malı diye aşağılamışsın ama çoğu telefonun çıkış yeri kullanılan malzemeler oradandır.

Ben kullanmış biri olarak GM Discovery şiddetle öneririm. Verdiğiniz paranın karşılığını alırsınız...

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Türkiyede ikinci el piyasası nasıl ikinci el daha iyi birşey bakın bence ,İsveçte 2ci el piyasası çok düşük örnek galaxy s3 iphone 4/4s 400/500e bulunabiliyor.bu general mobile yaramaz bence

aschil

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Telefon Türkiye'ye TELPA garantisi ve teknik desteği ile gelmekte. Sadece forum üyeleri değil, bilişim sektöründe telefon üzerine kafa yoran çoğu kişinin tavsiye ettiği bir telefon.

Sorun merkezli nasıl oluyor onu anlamadım ? Telefon ne sorun çıkartmış neler yaşanmış tecrübeleriniz nedir ?

Ben yaklaşık 2 ay kullandım geyat iyi bir cihaz hem kullanılabilirlik hem performans gayet iyiydi.

Sadece marka ismi ile hareket edip önyargılı olmak mantıklı değil. Sonuçta yapılan testlerde aldığı skorlar ortada Çin malı diye aşağılamışsın ama çoğu telefonun çıkış yeri kullanılan malzemeler oradandır.

Ben kullanmış biri olarak GM Discovery şiddetle öneririm. Verdiğiniz paranın karşılığını alırsınız...

Telefonun satış durumu nedir bir bilginiz var mı bu konuda ?
.........
Haklı olabilirsiniz, evet ben bu model ve markaya önyargılım ve olmayada devam edeceğim.

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3

Sende haklısın millet kullanmadan övuyolar ben telefonu kullanmis birisi olarak oneriyorum kuzenlerimde var bi tanidik vasıtasıyla bulabildiler onlarda.