Samsung Teknik Servis

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TyfnCTN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TyfnCTN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar yaklaşık 1,5 ay önce media markt'tan aldığım samsung galaxy ace marka modelli telefonum 2 hafta önce sorun çıkarttı (şarj almıyor,(telefonun sarjdan çıkartıyorum şarj doluyor diyor :D)telefonun ekranında ufak bir kayma var) telefona öyle güzel bakıyorum ki en uzak çizik yok kılıfla ekran koruyucuyla kullanıyorum. bun akşam servisten gelmiş gittim aldım servis kağıdında Sistem Konnektörü Değişti Yazılım Yüklendi Sorun Giderildi Yazmışlar ama aynı sorun devam ediyor çok üzüldüm sinirlendim bu gün telefonun tası tarağını topladım paketine koydum geri değişimini talep edicem

Sizce izlemem gereken başka yol var mı ?

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
[MENTION=60319]SoWaLYe[/MENTION] istanbul beşiktaş civarlarında iseniz samsung yetkili servisi olan Ekmen Servis var telefonu oraya bırakmanızı öneririm

TyfnCTN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
REDFOKS malesef çok ters kalıyor iş çıkışı uğruyorum değiştirme doğrultusun da bir işlem yaptıramazmıyım

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Direk değişim yapmaz galiba 3 kez aynı hatadan dolayı teknik servise gitmiş olması gerek diye biliyorum

TyfnCTN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
henüz yeni aldığım cihazın benden kaynaklanmayan bir sebep ile servis görmesi sinir bozucu üstelik cihazda garanti ötesi koruması da var ilk aldığım gün bu kasko gibi düşünün 1 yıl boyunca telefonu yere atın kırın değiştiririz diye belirtmişlerdi

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
kasko vs. varsa onu bilemem tabi ama normal şartlarda yukarıda bahsettiğim gibi :)

TyfnCTN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
eyw hocam sağolasın :)