Samsung Teknik Servis Cihaz Değişimi A7 2016-A8

Alpagu37

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ayın 4 ünde samsung galaxy a8 gold rengi cihaz aldım cihaz ayın 16 sında bi anda kendi kendine şarjı bitene kadar açılıp kapanmaya başladı servise götürdüm ayın 20 sinde değişim olacağını kutu içeriklerini istediler teslim ettim. 29 temmuz dönüş yapıldı stoklarda sadece siyah renk olduğu söylendi istemedim o zaman a7 2016 istediğin rengi gönderelim dediler kararsız kaldım note 4 istedim. Ben cihazı 1500 tl ye satın almıştım a7 2016 verdiklerinde para talep etmeyeceklerini söylediler. Note 4 istediğimde stoklara bakacaklarını ve fiyat listesine bakıp + bi ücret talep edebileceklerini söylediler. + bi ücret verecek durumda değilim şuan sizce ücret talep ederler mi ederlerse ne kadar ederler ? Ayrıca a7 2016 mı önerirsiniz yoksa a8 mi ? A7 2016 grafik işlemcisi çöp diyorlar. Sizce ne yapayım ?

Alpagu37

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ayıplı ürün satmışlar para iadesini seve seve yaparlar.

Değişim sürecinde olduğu için yapılamaz dedi telefondaki kişi. Peki öyle bir hakkım varsa ne kadar sürer bu para iadesi telefonsuz kaldım

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
Değişim sürecinde olduğu için yapılamaz dedi telefondaki kişi. Peki öyle bir hakkım varsa ne kadar sürer bu para iadesi telefonsuz kaldım
Konuşmada gerekli yerlere başvuracağınızı,olmadı tüketici hakem heyetine gideceğinizi söyleyin para iadesi yaparlar .

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Senin ürünün Samsung Türkiye cihazı mı? Normale servis böyle birşey yapmaması lazım. Bire bir aynı renk ile değiştirip aynı renk yoksa müşteriye ücret iadesi yapması lazım. Gittiğin servisin adını yazarmısın? Birde bu servis nerede?

Alpagu37

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Senin ürünün Samsung Türkiye cihazı mı? Normale servis böyle birşey yapmaması lazım. Bire bir aynı renk ile değiştirip aynı renk yoksa müşteriye ücret iadesi yapması lazım. Gittiğin servisin adını yazarmısın? Birde bu servis nerede?

Samsung Türkiye cihazı. Stokta aynı renk olmadığını söylediler sadece siyah yollayabiliriz dediler istemeyince dediğim gibi a7 2016 önerdiler. Gittiğim servis adı arım teknik servis Ankara Sincan'da

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Samsung Türkiye cihazı. Stokta aynı renk olmadığını söylediler sadece siyah yollayabiliriz dediler istemeyince dediğim gibi a7 2016 önerdiler. Gittiğim servis adı arım teknik servis Ankara Sincan'da
Dostum garanti şartlarında böyle birşey yok. Sen hangi cihazı aldıysan sana aynı ürünü vermek zorundalar aynı ürün stoklarında yoksa ücret iadesi yapmak zorundalar. Sen aynı istediğin renk ürününü iste aksi takdirde ücret iadesi iste. Ücret iadesi yapamaycaklarını söylerlerse teknik servis raporunu iste ücret iadesi yapamıyoruz aynı ürün elimizde yok bilgisinini sana yazılı olarak beyanının yapılmasını iste ve yazılı evrakla tüketici hakem heyetine git ve paranı çatır çatır tüketici hakem heyeti alsın.

Alpagu37

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Dostum garanti şartlarında böyle birşey yok. Sen hangi cihazı aldıysan sana aynı ürünü vermek zorundalar aynı ürün stoklarında yoksa ücret iadesi yapmak zorundalar. Sen aynı istediğin renk ürününü iste aksi takdirde ücret iadesi iste. Ücret iadesi yapamaycaklarını söylerlerse teknik servis raporunu iste ücret iadesi yapamıyoruz aynı ürün elimizde yok bilgisinini sana yazılı olarak beyanının yapılmasını iste ve yazılı evrakla tüketici hakem heyetine git ve paranı çatır çatır tüketici hakem heyeti alsın.

Çok teşekkür ederim hocam umarım note 4 verirler + ücret istemeden böyle telefonsuz kaldım umarım uğraştırmazlar

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Çok teşekkür ederim hocam umarım note 4 verirler + ücret istemeden böyle telefonsuz kaldım umarım uğraştırmazlar
a7 2016 tercih et. note 4 alma. Kendi telefonunun aynı renk ve model vermezlerse para iadesi site ve yukarıdaki arkadaşların dediği gibi daha iyi telefonlar alabilirsin.

Alpagu37

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
a7 2016 tercih et. note 4 alma. Kendi telefonunun aynı renk ve model vermezlerse para iadesi site ve yukarıdaki arkadaşların dediği gibi daha iyi telefonlar alabilirsin.

İnşallah yoktur da o zaman para iadesi alıp dediğiniz gibi 1 ay sonra falan daha iyi bir telefon alırım bu tüketici hakem heyeti nerelerde oluyor kaymakamlıklarda falan mı ?

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Merhaba,

Samsung a7 (2016), samsung a8 modelinden daha iyi bir model. Kasa malzeme kalitesi olarak daha premium. Yanlis hatirlamiyorsam a8 2gb ram'e sahiptir a7 2016 3gb ram'e sahip. A7 2016 pil konusunda da daha iyi bir urun. İslemci olarak da muadil veya ayni islemciyi kullaniyorlar.

Tavsiye: Para iadesi mumkun olur ise samsung note 5 modelini oneririm. Eger muadil cihaz gonderirlerse samsung note 4 talep edin. Samsung note 4, a7 2016 ve a8 modelinden daha basarili daha iyi bir urun.