Samsung Symbian'dan Vazgeçmiyor!

alabula

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Akıllı telefon piyasasının önde gelen isimlerinden Samsung, en çok kullanılan mobil işletim sistemi Symbianlı yeni bir telefonu piyasaya sürmeyi düşünüyor.

Samsung, i8910 HD bir başka deyişle Omnia HD modelini kullanıcılarla buluşturduğunda çok ses getirmişti. Bu cihaz hem ilk dokunmatik ekranlı Symbian olması yönüyle hem de HD video kaydı yapabilme gibi güçlü donanımsal yetenekleri ile çok ses getirmişti. Kısa sürede yoğun ilgi gören cihaz üzerinden geçen uzunca zamana rağmen hâlâ popülerliğini korumaya devam ediyor.

Samsung_i8910HD_haber11272189730.png

Gelen çeşitli haberlere göre Samsung artık Symbianlı akıllı telefonlar pazarında yer almayı düşünmüyordu. Windows Mobile ve Android'in yanı sıra bir de firma bünyesinde geliştirilen Bada zaten yeterince alternatif oluşturuyordu. Ancak bu konu biraz şekil değiştirmiş görünüyor. Koreli kaynaklardan edinilen bilgiye göre Samsung yılın son çeyreğinde Symbian işletim sistemine sahip son derece güçlü bir cihazı piyasaya sürmeye hazırlıyor. Symbian^3 üzerine kurgulanacak olan telefonun detaylarına dair bir bilgi ise henüz bulunmuyor.

:: Samsung'un akıllı telefonlarını başarılı buluyor musunuz?

Yazan: Ahmet Gözütok
SDN - http://shiftdelete.net

PanxeR

Doçent
Reaksiyon puanı
5
bir samsung kullanıcısı olarak symbian ı hiç sevmiyorum

samsung bundan sonra windows mobile , android ve bada ya yüklenmelidir

symbian önemini yitirdi bunun de en büyük sebebi iphone oldu
işletim sistemi ,uygulamaları o kadar güzelki nokia ve samsung yüzlerce model çıkarttığı halde
iphone 2g 3g 3gs (birbirinin 1e1 aynı) 3 model ile satışları katladı pazar payı neredeyse eşitlenecek.

2010 yılındayız artık marka önemini yitirdi

3 önemi kriter var bana göre

Donanım , İşletim , Fiyat

zaten üstüne apple basmışsınız nokia basmıssınız fark etmiyor donanım kalitesi

samsung amoled ekrankarı nokia ile kıyaslayamassınız bile. iphone nun kini de (dokunmatiğini) diğerleri ile.