Samsung Set Warranty Kernel Hatasi

mustafashn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selam arkadaşlar...
telefonum mega i9200 6.3
telefonumda 4.4.2 kitkat yüklüydü bende orjinal rom u yüklemek için daha önce yüklediğim romu odin ile attım ancak kurulum bittikten sonra set warranty bit: kernel hatası alıyor telefon açılmıyor ne yapabilirin bilgisi olan var mı?? acillll

DarkBB

Asistan
Reaksiyon puanı
3
arkadaşlar ben olayı çözdüm ilk romu tekrardan atıp ama bakın cyanogenmod falan değil orjinal stock romu yapın sonrasında framaroot adlı programı yükleyip root yapın sorun çözülecektir.

Alintidir : MaxiCep

No one mentions which JB but if you upgrade or re-install Chainfire's Super SU, I believe current is 1.80, upon installation it will mention Knox asking annoying questions and do you wish to disable Knox. Answer OK, and it will do so upon re-establishing root. You can go into System/apps and rename, move or delete the Knox apps, I suggest 'rename' if you are new to this. (just add .bak to .apk's) Use Root Explorer or ES File Explorer as R/W root and you should be OK.

EDIT: Knox files to rename or whichever, KNOXAgent.apk KNOXStore.apk ContainerAgent.apk
ie: rename Knox...xx.apk.bak
I create a directory on the Ext SD, /App_Bak and just move what I de-bloat or don't need while testing, that way I have them if needed later.

Alintidir : Xda - Developers

mustafashn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ilk rom da denedim olmadı... odinle rom yüükleme yapıyorum 7 dakka sonra pass diyor işlem bitiyor ancak telefon açılınca set waranty bit kernel yazıyor ekran kararıyor kalıyor

mustafashn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
işte...
yabirde arkadaşlar biyerde okudum önceki romdan kalan kalıntıları temizlemekten bahsediyor nasıl yapabilirm...
a>

- - - Mesaj Güncellendi - - -

xBLGJ5.jpg
[/URL][/IMG]

köşede
set warranty bit: kernel

​yazıyor

Beholder

Doçent
Reaksiyon puanı
30
Romdan kalıntıları temizlemek için recovery moda geçip wipe data factory reset yapman lazım yani binebi format

mustafashn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Romdan kalıntıları temizlemek için recovery moda geçip wipe data factory reset yapman lazım yani binebi format
recovery moda geçmiyor sadece dowland modda açabiliyorum şuan

recovery moda almak istediğimde set warranty bit: recovery yazısı çıkıyor

mustafashn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu arada bir site odin ile rom atma sırasında RE-PARTİTON seçeneğini seçersen temizlik yapar demiş olurmu sizce

mustafashn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
re partition yapmadan mı odinden stock rom attınız?
stock rom dan kastın nedir anlayamadım pek bilgimm yok ben sadece sammobile den orjinal türkiye vs bir kaç ülke romu indirdim odinden RE-PARTİTİON seçeneğini seçmeden start dedim ve bu hatayı alıyorum...

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
stock rom dan kastın nedir anlayamadım pek bilgimm yok ben sadece sammobile den orjinal türkiye vs bir kaç ülke romu indirdim odinden RE-PARTİTİON seçeneğini seçmeden start dedim ve bu hatayı alıyorum...
sammobileden indirdiğiniz stock rom olur, repartition yapmanız gerekir içindeki fotoğraflar falan gitmez ama sistemin yüklendiği yeri temizler bir daha repartition seçeneğini aktif edip rom atarsanız sorununuz çözülür.
sorun çözülmeyebilir şünkü knox güvenlik yazılımdan yapabilirmiş.
indirdiğiniz rom'un ismini falan yazarmısınız bundan önceki kullandığınızıda.

mustafashn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
rom yüklerken REPARTİTİON seçeneğini kesinlikle seçmeyin diyorlar o yüzden korktum ve seçmedim şimdi ben indirdiğim romu odinde pda ya ekleyip RE-PARTİTİON seçeneğinide seçerek yükleyebilirm DOĞRUMU ANLADIM

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
rom yüklerken REPARTİTİON seçeneğini kesinlikle seçmeyin diyorlar o yüzden korktum ve seçmedim şimdi ben indirdiğim romu odinde pda ya ekleyip RE-PARTİTİON seçeneğinide seçerek yükleyebilirm DOĞRUMU ANLADIM
knox güvenlik sayacı yüzünden hata veriyormuş düzelmeyebilir repartition seçeneğini işaretlemek kesin bir çözüme ulaşmaya çalışıyorum xda da bakıyorum.

mustafashn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bana bi yardımcı ol kardeş bekliyorum.. yoksa birde re-partition seçeneğini seçip atıcam

mustafashn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
okadar bilgim yok ama 3 defa rom atıldı telefona daha önce 2 si orjinal rom 1 de telefoncu tarafından atılmış 4.4.2 costum romdu

mustafashn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
xda ' da dediğin nedir?

xda'da 4.4.2 den aşağısını yükleyemezsiniz başka çareside yokmuş diyorlar 4.4.2 lerin çalışması lazım.
4.4.2 leri denedim odin de başlamadan FAİLED DEDİ KALDI

xda ' da dediğin nedir?

şimdi ben 4.4.2 yi re-partition nu da seçip tekrar deneyeyim mi?

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
xda ' da dediğin nedir?

şimdi ben 4.4.2 yi re-partition nu da seçip tekrar deneyeyim mi?
kesin bir bilgim yok ben kendi telefonuma re-partitionu seçip rom atıyorum normalde ama telefonumun modeli düşük ve knox yok bence sammobiledeki en son sürümü indirip onu kurmayı deneyin başka şekilde düzeleceğini sanmıyorum.
xda dediğim Xda Developers bir çözümü olsa kesin yazarlardı oraya.

mustafashn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
re-partitoonu seçtim hiç rom atmadı. başka romlar indirip deneyeceğim artık

mustafashn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sammobiledeki en son romlardan birini deneyin ülke farketmez, recovery moda girse custom rom atalım diyeceğim ama demişsiniz recovery moda geçmiyor diye.
recovery girmiyor..
bir kaç rom daha indireecmsizin bi çözümüzz olrsa yazın bu arada

Beholder

Doçent
Reaksiyon puanı
30
Daha demin note 3 ile ilgili videoda farkettim sizinki gibi set warranty bit yazıyor ama kernel yerine recovery yazıp root luyodu tani tlf kernelden başlatmaya çalışıyor (Tabi bana göre böyle yanlışda olabilir)

mustafashn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Biraz pahalı ama jtag kesin çözümdür 200 300 TL falan tabi çözümlerde var o başka :thumbup1:
Jtag lik olmadi daha ya çözülür insallah yarin diger romlari bi indirip deneyeyim hele kurtaririz ya...offf canim sıkıldı simdi.

Rom attiktan sonra set warranty bit recovery yaziyor kapatip actiktan sonra kernel yaziyor..bi link atarmisin.

Beholder

Doçent
Reaksiyon puanı
30
Jtag lik olmadi daha ya çözülür insallah yarin diger romlari bi indirip deneyeyim hele kurtaririz ya...offf canim sıkıldı simdi.

Rom attiktan sonra set warranty bit recovery yaziyor kapatip actiktan sonra kernel yaziyor..bi link atarmisin.
[video=youtube;LrxDGqwP0LU]http://www.youtube.com/watch?v=LrxDGqwP0LU[/video] Bu ama root için bu
Ama sakın yükleme note 3 için

mustafashn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben bu video yu bi iyice izleyeyim belki cozum bulurum... saol...
Mega icin boyle rom bulabilirsem olur insallah suan disardayim video telefonda anladilmiyor