Samsung S9 / S9+/ İPhone 8 Plus mı ?

Erkam376

Doçent
Reaksiyon puanı
165
Samsung S8 / Samsung S9 / S9+ / İPhone 8 Plus mı ? Arkadaşlar bir arkadaşım İPhone 7 plus kullanıcısıydı telefonunu eşine verdi ve şuanda yeni bir telefon alacak bu cihazlardan hangisini önerirsiniz ?

Son düzenleme:

inann

Profesör
Reaksiyon puanı
953
Samsung S9 / S9+/ İPhone 8 Plus mı ? Arkadaşlar bir arkadaşım İPhone 7 plus kullanıcısıydı telefonunu eşine verdi ve şuanda yeni bir telefon alacak bu cihazlardan hangisini önerirsiniz ?
İosa alışıksa iphone 8 plus.
Değişmek istiyosa s9 plus.

nextman

Profesör
Reaksiyon puanı
567
indirim haberleri dolaşıyor samsung cephesinde ay sonuna kadar beklenirse bence karlı olur. Note 9 tanıtım tarihi yaklaştığı için bir indirim daha gelebilir artık

nextman

Profesör
Reaksiyon puanı
567
Hepsiburada sitesinden alacak
Ben şahsi fikrimi söyledim :) tercih tarafına saygı duyarım lakin her dönem aynı indirimler oluyor .Az önce mesela S9 plus mediamarkt 5200 olan telefonu 4899 yapmıştı bir gün daha durur dedi. HB indirimleri de olur tahminim çünkü Samsung daha fazla o rakamlarda tutamaz. Acil alınacaksa tabi o iş ayrı ben de bekliyorum S9 Plus ya da note 9 ile Gear S4 saat modelini alırım .Sıkı takip ediyorum bu yüzden.

Erkam376

Doçent
Reaksiyon puanı
165
İPhone 8 plus almaya karar verdi kendisi ? anlatanıyorum bir türlü nasıl biliyorsa öyle yapsın apple beyinlerini yıkamış bunların samsung S9 plus a o kadar para vermem ama İPhone 8 plus a veririm diyor samsung çabuk bozuluyormuş donuyormuş ? seneler öncesi samsung kullanan bir insandı kullandığı cihaz da J serisi idi ? Samsung a para vereceksem S8 e veririm belki o parayı diyor güvenmiyorum o cihazlara S9 S9 plus a vermem diyor ?

---- Mesajlar birleştirildi ----

Yazdığıma bakın ?

Son düzenleme: