Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Zannetmiyorum. Çünkü samsung, bada'nın üstüne çok düşmüyor. Zaten şu aralarki ürünlerine bakarsan hep android tabanlı. Bugün bi haber gördüm. Galaxy S2'nin windows phone 7 kullananını bile yapacakmış ama bada adı duyulmuyor.
İstediğin fiyat segmentine Samsung Galaxy Gio, LG Optimus One ve Huawei Ideas X5 uygun. Donanım olarak Huawei hepsinden iyi ama cep telefonları nasıldır bilmiyorum.
10 gün önce Samsung Gio aldım. Almadan önce baya bir araştırdım az kalsın 7233 alacaktım. Hoş bir telefon ancak BADA kullanıyor malesef. Uygulama desteği çok az Android'e göre. 400-500 tl verdikten sonra Android almak daha mantıklı. Beyaz Gio çok şık bir seçenek ayrıca
arkadaşım devir android devri. bada'da yapacakların, oyun ve uygulamalar sınırlı. sıfır bir telefon alacaksan bence androidli bir smartphopne tercih etmelisin.
galalxy gio da güzel ama samsung kullanan arkadaşlarımının şikayetleri ve samsung'un eski sağlamlığını kaybetmesinden dolayı ben soğuk bakıyorum şahsen. benim tavsiye edeceğim smartphone lg optimus me olur. arkadaşım kullanıyor ve gayet memnun. android 2.2 froyo işletim sistemi var. tasarımı da hoşuma gitti. dokunmatik ekran hassasiyeti de başarılı. fiyatı da 400 tl civarında sanırım. bence değerlendirmende fayda var..
sakın öyle bir hatay düşme dostum wawe 723 ben kullanıyorum ve berbat bir telfon ve şuda bir gerçek samsungta ki uygulamaların hepsi beş para etmez tercih yinede senin kısa bir özetle sana acıklamasını yaptım daha detaylı bilgi istersen mesaj atabilrisin kolay gelsin