Erkam376
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 165
Samsung S7 edge / Samsung note fe
Bencede ithalat sorun olmassa alabilinir bu fiyata güzel özellikler1 yıl s7 edge kullanmış biri olarak note fe diyorum s pen ve iris tarama gibi avantajları var
Aynen çok güzel telefon bende çok beğeniyorum zaten garantiyi çoğu firma kabul etmiyor götürüyosun derdini anlatıyosun kullanıcı hatası diyolar o yüzden ithalatçı olması çok büyük sorun değil benceBencede ithalat sorun olmassa alabilinir bu fiyata güzel özellikler
Fixback le kurtarılabilirAynen çok güzel telefon bende çok beğeniyorum zaten garantiyi çoğu firma kabul etmiyor götürüyosun derdini anlatıyosun kullanıcı hatası diyolar o yüzden ithalatçı olması çok büyük sorun değil bence
Senin cevabı biliyorum kardeşim ?1 yıl s7 edge kullanmış biri olarak note fe diyorum s pen ve iris tarama gibi avantajları var
Hocam güzünü seveyim al şu note fe yi valla benim içime dert oldu?Senin cevabı biliyorum kardeşim ?
Şu iPhone dan kurtulalım da kardeşim ?Hocam güzünü seveyim al şu note fe yi valla benim içime dert oldu?
Millet elma için ölüyo hocam iyi bi fiyattan satarsın emin ol önemli olan sattıktan sonra ne alacağın ?Büyük telefon kullanamıyorum ama note fe S7 edge den daha iyi ele oturuyor demiştiniz
---- Mesajlar birleştirildi ----
Şu iPhone dan kurtulalım da kardeşim ?
Kalem de işime yarayan bir şey değil ama sen onu daha fazla tavsiye ediyorsunMillet elma için ölüyo hocam iyi bi fiyattan satarsın emin ol önemli olan sattıktan sonra ne alacağın ?
Note fe ?Note fe mavi ve S7 edge ikiside aynı fiyat
tabi ikisini düNote fe ?
Ama s pen o önyargıyı biraz toparlar aslındaNote fe ?
neresi bitti ya mis gibi telefonlar yapıyo adamlar.Sony artık bitti ya
neresi bitti ya mis gibi telefonlar yapıyo adamlar.
sony telefon hiç kullanmadım sadece XZ1 iyi fotoğraf çektiğini biliyorum ama sony de durumlar kötü gidiyor diye canlı yayında duymuştum bir araneresi bitti ya mis gibi telefonlar yapıyo adamlar.
Benden size bi tavsiye, her duyduğunuza inanmayın.sony telefon hiç kullanmadım sadece XZ1 iyi fotoğraf çektiğini biliyorum ama sony de durumlar kötü gidiyor diye canlı yayında duymuştum bir ara
Bugünde bir haber yayınladılar galiba sony ile ilgiliBenden size bi tavsiye, her duyduğunuza inanmayın.
xz1 nerede satılıyor ? Hepsine bir bakalımBenden size bi tavsiye, her duyduğunuza inanmayın.
Her yerde satılıyoxz1 nerede satılıyor ? Hepsine bir bakalım
En basit örnek.xz1 nerede satılıyor ? Hepsine bir bakalımBenden size bi tavsiye, her duyduğunuza inanmayın.
Samsung tan daha mı iyi?
Daha önceden sohbet ettikmi bilmiyorum ben Samsung S8 ve iPhone 8 kullanıyorum iPhone 8 i satmak istiyorum onun yerine alacam bir telefon