Samsung S6 Edge vs LG G5

kygul

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar iphone 4s ciktigi gunden bu yana 4s kullaniyorum ve gelen guncellemeleride surekli olarak yaptim haliyle telefon artik cekilmez derecede bi yavasliga kasintiya geldiginden artik degistirme zamani diye dusundum. Surekli ios kullanimindan sonra android tecrube etme konusuda biraz kararliyim. Seceneklerim olarak samsung s6 egde on planda olsada ustune biraz daha koyup lg g5 alinir mi diye dusunmekteyim. Kullananlar ve bilenler olarak sizce bu iki telefon arasindan hangi secimi yapmaliyim

M

Murat Burç

SDN Okuru
S6 edge plus tercih et üzmez genel olarak üst düzey bir cihaz
Ama v5 daha güçlü donanıma sahip

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Arkadaslar iphone 4s ciktigi gunden bu yana 4s kullaniyorum ve gelen guncellemeleride surekli olarak yaptim haliyle telefon artik cekilmez derecede bi yavasliga kasintiya geldiginden artik degistirme zamani diye dusundum. Surekli ios kullanimindan sonra android tecrube etme konusuda biraz kararliyim. Seceneklerim olarak samsung s6 egde on planda olsada ustune biraz daha koyup lg g5 alinir mi diye dusunmekteyim. Kullananlar ve bilenler olarak sizce bu iki telefon arasindan hangi secimi yapmaliyim
performans ve kamera için g5 gerisi için ben s6 edge derim...

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779

Merhaba,

İki cihaz arasında lg g5 modelini tavsiye ederim. G5, donanım özellikleri ile daha güçlü bir cihaz. Ayrıca pil performansı da daha iyi s6 edge modeline göre. Kamera konusundaki geniş açı ile resim çekmek kalabalık resimlerde veya manzara çekimlerinde baya işe yarıyor. O medenle g5 modelini tavsiye ederim. Parmak izi sensörü hem cihazı uyandırmaya gerek kalmadan çalıştığı için hem de yuvarlak yapısı işe daha fazla parmak yüzey alanına sahip olduğundan daha iyi çalışıyor.

Eğer tercihinizi s6 edge modelinden yana kullanmaya karar verirseniz tercihiniz note 5 veya s6 edge plus'dan yana olsun s6 edge'den yana değil.