Samsung s6 arama kaydı sorun ...

gzkc38

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ilk mesajım belkide yanlış yere yazıyorumdur ama affınıza sıgınıyorum arkdaslar s6 aldım henüz 1 haftalık şunu çözemedim yardım ederseniz çok sevinirim arama kaydında beni arayan bir numarayı arkadasıma mesaj olarak atmak istedigimde kopyala yada numarayı paylaş diye bir seçenek yok ne yapmalıyım lütfen yardım teşekkürler...

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Nexus üzerindeki Android Lollipop 'ta bu özellik yok. Samsung bu özelliği kendisi eklememiş olabilir.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
ilk mesajım belkide yanlış yere yazıyorumdur ama affınıza sıgınıyorum arkdaslar s6 aldım henüz 1 haftalık şunu çözemedim yardım ederseniz çok sevinirim arama kaydında beni arayan bir numarayı arkadasıma mesaj olarak atmak istedigimde kopyala yada numarayı paylaş diye bir seçenek yok ne yapmalıyım lütfen yardım teşekkürler...
numaraya basılı tutcan panoya kaydet var oraya kaydetcen sonra mesaj bölümüne gelince boşluga basılı tutup yapıştır dicen yada ordan panoyu aççan ordan yapıştırcan var böyle bir özellik sen bulamamışsın...

gzkc38

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yok hocam numaranin uzerine geliyorum basiyorum kutu cikiyor sag kosede sadece sil secenegi cikiyor bu durumdan bir tek ben mi muzdaribim s6 kullanan biri varmi bunu yasayan ?? Version 5.0.2

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Hocam diger arkadasim ilk cikan edgeyi s6 deil kullaniyor yada dgr samsunglarda boyle bisey yok bu versionda neden var abi boyle bi sacmalik olabilirmi cildircam:(((( varmi cozumu :(