Samsung S6 Alacağım Nasıldır Yardım..

daltonlar3

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Merhaba arkadaşlar,

S6 almak istiyorum ama nasıldır önerir misiniz ? + larını ve - lerini yazar mısınız ?

Teşekkürler..

alig_6

Doçent
Reaksiyon puanı
27
Şarjı çok çabuk bitiyor. Sakın alma!!!

S

SDN Okuru Zaaa

SDN Okuru
Hızlı şarj olmuyor 4 defa servise götürdüm, yazılım yüklenip veriliyor 3 gün sonra aynı problemlerle karşılaşıyorum, ön kamerasında şu meşhur pemble lekeleri vardı kamerayı değiştirdiler. :)) telefon aslında 10 numara fakat bu tarz problemler "keşke Iphone alsaydım" klişelerini oluşturdu. Şu an yine serviste umarım şarj sorunu çözülür.
Bu arada şans meselesi tabi sende öyle bişey olayabilir :)

daltonlar3

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Yeni güncellemeyle bu sorun ortadan kalkmış diye okudum. Okuduğum yorumlar da %80 olumlu buldum. Biraz daha araştıracağım.

daltonlar3

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Arkadaşlar, tahahütlü olarak alıcam s6 yı. Şuan faturalı bir hattım var 5-6 ay sonra bitecek. 5-6 içerisinde s6 nın fiyatı düşerse tahahüt üzerinde ki fiyatta düşer mi ? Mesela şuan 145tl aylık. 5-6 ay sonra telefonun fiyatı düştü diyelim ödeyeceğim tutar azalır mı ? Yardımcı olursanız sevinirim.

Yasinbedir

Doçent
Reaksiyon puanı
124
Arkadaşlar, tahahütlü olarak alıcam s6 yı. Şuan faturalı bir hattım var 5-6 ay sonra bitecek. 5-6 içerisinde s6 nın fiyatı düşerse tahahüt üzerinde ki fiyatta düşer mi ? Mesela şuan 145tl aylık. 5-6 ay sonra telefonun fiyatı düştü diyelim ödeyeceğim tutar azalır mı ? Yardımcı olursanız sevinirim.
Hayir bildigim kadariyla oyle bi durum yok sen telefonun fiyatini 2000 tlye alsan ertesi gun 1 tl bile olsa gene taahhutteki fiyati oduyorsun diye biliyorum yanlisim varsa duzeltin..

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Samsung s6 suan android platformunun en hizli islemcissi olan exynos 7420 kullaniyor. En yakin islemci rakibi olan snapdragon 810 dan daha yuksek bir performans sunmakta ve daha serin calismakta. Uzerinde 3 gb ram bellek bulunduran cihaz yuksek bir ram e sahip olmasina ragmen ram tuketimi konisunda bazi yazilimsal sikintilar yasmakta olagan kullanimda bile %80 ram dolulugu sunmakta. Kamera olarak ana kamerasi f1.9 lensi ve 16 mp cozunurlugu ile suan piyasanin en iyi kameralari icinde en ustlerde. On kamera performansi oldukca basarili olan cihaz genis acisi ile iyi bir selfi deneyimi sunuyor. tasarim konusunda şık ve premium bir urun. On arka corilla glass 4 cam ile yan cerceveleride aluminyumdan olusmakta. Batarya konusunda pek basarili oldugunu soylemek pek mumkun degil. Kisa bir aktif kullanim suresi sunmakta. Ekran olarak 2 k cozunurluk ile 5.1 inc de yuksek ppi degeri sunup gereksiz dercede iyi bir netlik sunmakta.

alinirmi derseniz pil suresi ve kotu ram kullanimi yuzunden ben almam. Onun yerine ya note 5 alirim yada lg g4. Genede karar sizin.