Samsung s6 32gb bildirim paneli sorunu

ahmetkoca58

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
arkadaşlar telefonu açtığmda
1cd297315e915ac5e3445b59ffb84494.jpg

ahmetkoca58

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
farketmediysen soyliyim mobil veri ac veya ozel mod acma yok

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bugün benimde aynı şekilde oldu bir kaç saat öncesine kadar böyle bir problem yoktu ama şuanda mobil verisini kullanamıyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende de aynı durum var. Sıkıntı ile ilgili bilgisi olan paylaşsın lütfen

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya benim S6 da aynı oldu Mobil veri kayıp.. şaka gibi.. neden oldu aceba,,, ev arkadaşımda da var s6 onunki hala duruyor.. :crying: yardım edin :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Selam,
Bende de aynısı oldu.Sorun Android yükseltmesinden sanırım ama çözümü bilmiyorum...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Aynı problem bu sabah benim telefonumda da oluştu. Ama ayarlar- veri kullanımı bölümünden bir çözüm buldum. Ama kolay bildirim ekranında hâlâ yok.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar aynı sorun bugun benim başıma da geldi ben biraz bilinçli olduğum için içindeki bilgileri pc attıktan sonra factory reset attım yeni yazılımsal format ve çok basit ve çok saglıklı sorunların hepsi düzeldi telefonum kendine geldi burdan bana ulaşabilir siniz arkadaşlar sorunlarınızı çözmek isterim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Aynı problemi yaşıyorum. Lütfen yardım öyle bir saçmalık görmedim. S6 edge patladı resmen

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Aynisi ben okula giderken serviste oldu mobil verimi açmamla veri paylaşımı ve veri bağlantısı bildirim panelinden gitti ve geri getiremiyorum bi kaç güne servise gidip göstermeyi planliyorum ama yapabilceklerini hiç sanmıyorum

utkubilal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Ayarlar/bildirim merkezine gidin, ust tarafta "sıfırla" ya tiklayin. Duzelecektir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar bugün aynı sorun bende oldu samsung yetkili servisle konuştum yedek alıp fabrika ayarlarına dönmeniz lazım resetlemem lazımmış resetlemeden çözüm yok mu dediğimde sistemsel sorun resetlenmeden çözülmez dedi

abrkackl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ayarlar/bildirim paneli/oradan veriyi yukarı sürükleyin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar bu bildirim paneli ayarlarda nerde bulamadim da lutfn yardmci olurmusunz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar ne mobil veri ne gizli öğeler var dahada kötüsü ayarlardaki mobil veriyi açsamda internet açılmıyor

ahmetkoca58

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
arkadaşlar bende formatt attim duzeldi
sanirim başka bi çaresi yok

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba
bugun samsung galxy appls da sorunu duzeltmek icin program yukledi. Kurdugunuzda veri aktarimi geliyor. Uygulama calisiyor. Quckpanel restore.

S

S6 magduru

SDN Okuru
Merhaba arkadaşlar whatsapp bildirim Sesleri hep titresimde oluyo Sesi acsamda duZelmiyo yardım edin