Samsung S4'ümden garip sorunlar

BlackShadowX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar S4'ümde garip sorunlar var.

Ekranı kilitliyorum kilitledikten hemen sonra ekran böyle oluyor.

6ZBYb9.jpg

Ekran kilidini açtıktan sonra düzeliyor. Bu noktalar bazı yerlerde küçük küçük beliriyor gene.

2. Sorunum ise.

Telefonumun höperlörleri. Bip bop gibi yüksek sesli rahatsız edici sesler geliyor. Mesela telefonum çalıyor ve youtubedan video izliyorum o sesler başlıyo. Ama youtube'u Google Chromedan açınca sorun kalkıyor çok değişik bir şey.

3. ise Telefonum %30 civarı sarjda kapanıyor. %100 Sarj ettiğimdede diyelim sarjım %95 yarım saat %95 de kalıyor Wi-Fi ve ekran parlaklığı bile fullde.

4. ve Sonuncu sorunum. Geçen telefona GTA 3 yükledim. Telefon kapandı tekrar girmek istediğimde oyunun dosyaları yok olmuştu. Ama telefonun hafızasında hala duruyor. Bunun için hep fabrika ayarlarına döndüm ama telefonu sıfırlamaktan sıkıldım.

Lütfen bilen uzman kardeşlerim yardımcı olsunlar

Edit: Sizce bataryammı sorunlu? Değiştirsem düzelirmi?

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Merhaba arkadaşlar S4'ümde garip sorunlar var.

Ekranı kilitliyorum kilitledikten hemen sonra ekran böyle oluyor.

6ZBYb9.jpg

Ekran kilidini açtıktan sonra düzeliyor. Bu noktalar bazı yerlerde küçük küçük beliriyor gene.

2. Sorunum ise.

Telefonumun höperlörleri. Bip bop gibi yüksek sesli rahatsız edici sesler geliyor. Mesela telefonum çalıyor ve youtubedan video izliyorum o sesler başlıyo. Ama youtube'u Google Chromedan açınca sorun kalkıyor çok değişik bir şey.

3. ise Telefonum %30 civarı sarjda kapanıyor. %100 Sarj ettiğimdede diyelim sarjım %95 yarım saat %95 de kalıyor Wi-Fi ve ekran parlaklığı bile fullde.

4. ve Sonuncu sorunum. Geçen telefona GTA 3 yükledim. Telefon kapandı tekrar girmek istediğimde oyunun dosyaları yok olmuştu. Ama telefonun hafızasında hala duruyor. Bunun için hep fabrika ayarlarına döndüm ama telefonu sıfırlamaktan sıkıldım.

Lütfen bilen uzman kardeşlerim yardımcı olsunlar

Edit: Sizce bataryammı sorunlu? Değiştirsem düzelirmi?
bende s4 kullanıcısıyım fakat bu sorunların hiç birini yaşamadım bence bir servise göster derim garantisi bittiysede ver servise parayla yaptır ...