Samsung S4

cherr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar telefon s4 olunca küçük görünen bütün sorunlar göze batıyor sonucta o kada para vermişssin sorunsuz olmasını istiyorsun telefonun değilmi..şimdiki sorun ise temassız kontroldeki temassız atlayış özelliğini ve başın eğilmesiyle oluşan sayfa takibi ikisi ne zmandır calısmıyor yetkili servise götürmek istemiyorum bu 2.sorun ( ilk sorun kafasna göre telin reset atması ) ve sıkıldım cidden iade işlemiyle giderim bu sefer yetkili servise fakat emin olmalıyım bunun telefon sorunu olduguna.. ve bunun ıcınde acaba telefonda birşeyimi eksik yapıyorum bu iki özellik çalışmıyor ?

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Bencede yolla kardeş o kadar para vermissin baksınlar.

cherr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yollayacagım fakat tamir için değil değişim için yada iade, iadeyi pek kabul edeceklerini sanmıyorum ama şansımızı deneyelim cunkı gercekten sınırım bozuldu samsung s4 alıp iade yada değişim işlemi yapan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

bjkstormbjk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yeni guncelleme cikti. Bu islerden anliyorsan yukle bu sorunlarin hicbiri kalmadi.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
hala resetleme sensör ve ısınma sorunu yaşayanlar Xph0id's r0m v2.0 kurun rahat edin :)

sdn46

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bende s3 kullanıyorum ama temassız felan bunlar reklam kılişeleri unutma sakın..

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
Güzelmiymiş rom :D

güzel güzel valla ne ısınma ne takılma ne de reset sorunu var :) hoş benim böyle sıkıntım yoktu ama şu lanet touchwiz den kurtulduk iyi oldu zaten nova yı zamanında satın almıştım lisansı girince dünyanın özelliği açıldı :D çok rahatım hatta az önce arkadaşın cihazına da kurulum işlemini gerçekleştirdik :)

brskyk

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Güncelleme sorunu kardeş arkadaşın dediği gibi güncel yazılım yüklet aldığın yerden,benim yeğende aynı sorunlar vardı güncellediler suan bir sorun yok.