Samsung S4 güncelleme

S

SDN Okuru

SDN Okuru
slm arkadaslar sizden ricam s4 dün flashplaer destelemiyor bide sun javı bunlar hakkında bilgisi olana lütfen yazsın teşekkr ederim

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşım merhaba! BEnim de galaxy s'üm var yeni güncelleştirme gelmiş duyduğum kadarıyla. En büyük güncelleştirme diyorlar. Ama benimki de güncel diyor destek hattı güncel değil diyor. Aynı sorun bende de var. En iyisi servise götürmek.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benim de güncelleme gelmedi, kamera açılırken reset atıyor. Aynı zamanda en ilginci benim evimdeki hatta google play store açılmıyor başka heryerde açılıyor. İşin garibi evimde internete girebiliyorum s4 ten sadece mağaza açılmıyor.

Kimse anlamadı mı acaba sorunu.
* Modemin güvenlik duvarını kaldırdım olmadı
* Modemi değiştirdim olmadı
* Modemi başka yerde denedim sorun yok
* Telefonu 8-10 yerde denedim sorun yok
* Google Play Store u güncelledim olmadı
* Telefonu fabrika ayarlarına döndürdüm olmadı
* Telefona Hard Format attım olmadı
* Evde başka telefonlar denedim onlar da da açılmıyor.
* Bağlantı da kopma yavaşlama gibi sorunlar da yok.
* Modemin Dns ayarlarını değiştirip google un dns adresilerini denedik olmadı.
* Her türlü siteye giriyor facebook gmail twitter samsung market vb programlar sorunsuz çalışıyor.
* Google Play Store açılırken bağlantı zaman aşımına uğradı. hatası alıyorum.

Ulaşabildigim tek sorun eve gelen net 8 Mbps fakat kutudan sonraki hatta bir problem var hız 6 Mbps ye düşüyor. Bu problemin dışında başka hiç bir soruna ulaşamadım. Denemediğim yöntem aramadığım servis kalmadı kafayı yiyeceğim o olacak en sonunda.

mfatihbodur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim de güncelleme gelmedi, kamera açılırken reset atıyor. Aynı zamanda en ilginci benim evimdeki hatta google play store açılmıyor başka heryerde açılıyor. İşin garibi evimde internete girebiliyorum s4 ten sadece mağaza açılmıyor.

Kimse anlamadı mı acaba sorunu.
* Modemin güvenlik duvarını kaldırdım olmadı
* Modemi değiştirdim olmadı
* Modemi başka yerde denedim sorun yok
* Telefonu 8-10 yerde denedim sorun yok
* Google Play Store u güncelledim olmadı
* Telefonu fabrika ayarlarına döndürdüm olmadı
* Telefona Hard Format attım olmadı
* Evde başka telefonlar denedim onlar da da açılmıyor.
* Bağlantı da kopma yavaşlama gibi sorunlar da yok.
* Modemin Dns ayarlarını değiştirip google un dns adresilerini denedik olmadı.
* Her türlü siteye giriyor facebook gmail twitter samsung market vb programlar sorunsuz çalışıyor.
* Google Play Store açılırken bağlantı zaman aşımına uğradı. hatası alıyorum.

Ulaşabildigim tek sorun eve gelen net 8 Mbps fakat kutudan sonraki hatta bir problem var hız 6 Mbps ye düşüyor. Bu problemin dışında başka hiç bir soruna ulaşamadım. Denemediğim yöntem aramadığım servis kalmadı kafayı yiyeceğim o olacak en sonunda.

alifx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ayarlar>Geliştirici Seçenekleri>USB Hata Ayıklamayı devredışı bırakın, Güncelleme gelmediyse oluşan ülke ve bölge yani CSC kodu göre değişir zamanla telefona gelir. yazılım sorunu varsa odinlede olmuyorsa kiesle üretici kurtarma yazılım işlemini yapın en son güncel hangi rom varsa onu yükler