Samsung s27a950d 120hz sorunu

tufanoo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar http://www.samsung.com/tr/consumer/...r/LS27A950DS/UF/index.idx?pagetype=prd_detail bu monitörü yeni aldım ekran kartım da asus 6950 2gb 256bit normal dvı ve hdm i girişlerden denedim ama birtürlü 60 hzdan yukarısını görmedi bu konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olabilirmi normalde 120hz bulması lazım alan arkadaşlar hepsi 120 hz görmüş ama ben çözemedim yardım lütfen

tufanoo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yokmu bu sitede yardımcı olacak kimse yardım lütfen

tufanoo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kimse yardımcı olmuyacakmı nerde bu millet lütfen bir el atın bu konuya

captaingreen

Profesör
Reaksiyon puanı
20
AMD VİSİON conrol center ve sürücülerin 12.1 sürümünü kurduğundan emin ol, masaüstünde sağtık--> AMD VİSİON engine conrol center'a tıkla sol menüde masaüstü yönetimi--> alt menüde masaüstü özelliklerine tıkla ve yenileme hızını oradan ayarlayabilirsin.

tufanoo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
çok denedim ama bi sonuç çıkmadı 60hz den yukarı yok

younghamdy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende s23a750d 3d monitör aldım 120 hz ulaşmak için öncelikle ekran kartı öncelik olarak amd hd5000 üstü nvıdıa ve atı ikinci sırada yer alıyor artı monitörün arkasında displayport çıkışı varmı bende var 120 hz ulaşmak için DVI, HDMI 60 hz de çalışıyor displayport çıkışı yoksa monitöründe bir tarafı displayport diğer ucu hdmı kablo alman lazım bunu denemedim yanlız asıl soru ekran kartın süper ve displayport çıkışı var ekran kartının uzun lafın kısası 120 hz e ulaşmak için dedigimi yap sen ayrıca mailni bekliyorum hamdy_yasar@hot

tahacan32

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar sorunu çözdüm eğer çözemeyen varsa pm atsın cunku paylaşmak ıstemıorm kımse anlatmamış bu muhtaç kımselere bende anlatmayacam bukdr basıt bırseyı paylaşmayanlara. hdmi dan 120hz gordum dvidan 120hz gordum s27a950d sahıbıyım ama dvidan oyunlarda kırmızı ekran oluodu sıyah olan yerler kırmızı oluodu hdmıdan 120hz gorunce bu olayda kapanmış oldu.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben nvidia ekran kartım var ve monütörü dün aldım lütfen yardım edermisiniz kafayı yemek üzereyim :(( 60 hz da sıkıntı yok 100 ve 120 hz görünüyor aldığımda ya ekran kararıyor yada renkler çözünürlük dandikleşiyor yardımcı olun lütfennn

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Tufano bana yardimci olurmusunuz kardeşim bende ayni monütörü aldim 60 hz da çalişiyor 120 hz özelliğinde çaliştiramiyorum