erencelebi0
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Bu iki telefon arasında kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim.
Kamera ve işlemci bakımından S22 çok üstün. Note 20, S20 FE'nin kalemli hâli denilecek kadar kısılmış bir model. Yazilim destekleri ayni anda kesiliyor olsaydi bile Note 20 almanin bir mantiği yok.Güncelleme durumu aynı şekilde devam etseydi note 20 derdim
Note serisi her daim note serisidir w124 e class yada 2022 opel astra olarak görmek lazımKamera ve işlemci bakımından S22 çok üstün. Note 20, S20 FE'nin kalemli hâli denilecek kadar kısılmış bir model. Yazilim destekleri ayni anda kesiliyor olsaydi bile Note 20 almanin bir mantiği yok.
İyi de S serisi de amiral gemisi. Ben amiral gemisi denginde orta segment önermedim ki.Note serisi her daim note serisidir w124 e class yada 2022 opel astra olarak görmek lazım
Dediğini anlıyorum tabi öyle ama note serisi her zaman daha kıymetlidir, bu yüzden s20-s21 ultradan sonra note 20 bitmesiyle s22 ve s23 ultra note serisi olarak çıktı, yoksa s20 ve s21 ultra amacından neden çıksın ki?İyi de S seriside amiral gemisi. Ben amiral gemisi denginde orta segment önermedim ki.